Epic games berbat EA fena değil
Epic games bu durumdan faydalanıp steame benzer bir launcher yapabilir insanları kendi bünyesine çekebilir ama onlarda o kafa varmı o biraz muamma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEpic games berbat EA fena değil
Epic games bu durumdan faydalanıp steame benzer bir launcher yapabilir insanları kendi bünyesine çekebilir ama onlarda o kafa varmı o biraz muamma
Biraz abartıcam ama ölsem kullanmam berbat bi launcher, rocket leagudeki her şeyim silindi epic games yüzünden. O günden beri soğudum ve kullanmıyorum
Canım benim yapacak birşey yok dolar yıl başı 35 tl olunca oyunlar bi o kadar da artıyor mecburen
hocam 2017 den beri sitede kayıtlıyım yokmu bana özel rol falan
Hayırlı akşamlar millet
Hayırlı sabahlar cümleten.
Epic gamese geçme vakti gelmiş sanırsam
Gfs gece güncellemesi batırmış
hala elektrik yok bizde şuanda yağış devam ediyor
Geçmiş olsun.
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
hayırlı geceler abi şu leoparlardan bitanesini sahiplenmeyi düşünüyorum benim sibiryanın yanına iyi giderler
Aleykümselam hoşgeldin Enes.. Şükür yuvarlanma ya devam,sen nasılsın
Aynı abim ne olsun iş güç kıştan kışa denk geliyoruz sadece hobi olsun diye napalım
Üstadım herkes soruyorken bende sorayım fatsa için durum ne olur varmı bir tahminin
Mgmyi böyle görmek nasip olacakmıydı yahu
Selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
Biraz shop gibi geldi
Enes hocam enkazları direk kaldırmıyorlar. Büyük bir kısmına ulaşılmış enkazlar kaldırılıyor ki kat kat alıyorlarmış. Bu sayede çok altlarda olupta ses ve termal iz alınamayan katlamasa ulaşılıyormuş. Bölgedeki ekip bu konuda dünyanın en iyisi bundan şüphen olmasın. Tabi kazalar olacaktır illaki o konuda bir şey diyemem lakin kontrolsüz enkaz kaldırılmıyor gönlün rahat olsun orada şuan bu konuda teknolojinin geldiği en son sınıftaki ekipmanlar mevcut
haklısın abi ama o enkazın altında yaşayanlar varsa kendimizi onların yerine koymak en doğrusu olur korku onlara işleyecek sorun da bu