sakin olun 24 ocakda havada ilk karı görünce beni hatırlayın
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayın 24 ünü beklemeye devam o tarihten çok ümitliyim 15 inden önce model takibi yapmayıp totem yapıcam bakalım
-
Ömer Doğum günün kutlu olsun hayatında başarılar diliyorum
-
Yağışlar puf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu %3 lük görüntüyü veren senaryo hangisi merak ettim şimdi
ben hala ocak ayından ümitliyim ayın 23 24 ü gibi havada ilk kar yağışını görebiliriz büyük bir sistem beklentisine sahip olmayalım ocak için February is coming
-
-20 aşağısı kurtarmaz bu saatten sonra
-
geliyor bişeler
-
İstanbulun tüm kışları mart ayında yaşanmış ocakta kar bekleyenler için söylüyorum 2004 1987 1954 1929 ve dahasıda vardır ama en güzel mart ayı bunlarda geçmiş 2004 ü çok güzel hatırlıyorum
-
bir sorum olacak bilgili arkadaşlara, bu -24 ve üstü -36 gibi soğuklar üstümüze gelmesi imkansız mı ? yada neden gelmiyor, tarihte görülmemiş, varmı bir teori veya bilgi acaba.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle birşey görmeden ölmek istemiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sakin olun düzelttiler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Halicin donması için bu senaryo yeterlimidir Sinan Başkan
-
Alnına kondurmuş İstanbul’un 🙃
GEFS yılın başından beri bi sistem veriyordu 17 civarına doğru bakalım
-
Eline sağlık Gokhan6167 yorum yazamadık şöyle bi ayın 15 ine kadar elimizi ayağımızı çekelim gfs den yosun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 8 ocak 2017 - 12 mart 2022 karşılaştırma
-
bu kez izlanda izleyecek