Ayın 20 sindeki sistemi gefs senenin başından beri veriyor o tarihe yoğunlaşalım bence
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
6 şubat 2023
-
Haftaya mükemmel yağış var fakat -4 ler bile zar zor geliyor üzerimize :memnunolmayanseytan:
-
Şu kadar oyun var bir kere açıp bakmamışımdır çoğuna indirimde almıştım çoğunu 2018 de
Aynı şekilde bende öyle işten gücten zaman bulamadık oynayamıyoruz steam hesabı boş boş yatıyor RımWorld var oynadıgım boş vakitlerimde ingilizceniz iyiyse veya ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız tavsiye ederim
-
Aynen öyle Sistem beklemek model takibi yapmak sistemin gelmesinden daha heyecan verici oluyor
-
Kolay gelsin Yasin71 ben yine birşey beklemiyorum ama takipteyiz
-
İstanbul Esenler hafif çisenti şeklinde yağmur var ve çok soğuk hava
Öğlen hava soğuk değil diye spora giderken ceketimi giymiştim cıkısta hafif çisenti üstüne buz gibi bir hava ile donarak eve geldim
valla bu istanbulun kışı çok garip Alem vallahi
-
Yokki zaten,5 senedir bu konuya yazıyorum Bulgar ligi bile değil diye
uefa bizi şampiyonlar ligine nasıl alıyor hayret ediyorum tff ye ceza gelmesi gerekiyor. Üstelik avrupa maçlarında tribunlerden yabancı oyunculara atılan çakmak gazoz şişesi vb. şeyler dolayısıyla bile bir tutanak uygulanmıyor. tüm takımlar için diyorum gerçekten yanlış ve saçma sapan bir durum şuanda abi. Beşiktaşın yaptıgı paylaşımı okumanızı öneririm güzel bir yazı ve ardından güzel bir paylaşımla süsleyip noktalamışlar... tabi fenerli ve galatasaraylı arkadaşlarımız buna katılmayacak.
-
Şuraya bir açıklık getirelim. Süperlig gibi bir ligde şikesiz maç olmaz (taraftarlar adına !!!) Galatasaray şampiyon olsa beşiktaşlılar fenerliler trabzonlular şike var diyecek fener sampiyon olsa gs bjk ts şike var diyecek bunun sonu yok fakat bu sene hakem hataları had safha da olmaya başladı.
galatasaray-sivasspor maçında buna net olarak tanık olduk. ve bugun 90+8 de antalyasporun saçma sapan ofsayt diye pardon (OFSAYTIMSI) iptal edilen golü de buna ek olarak eklenmiş oldu bu böyle devam ederse lig diye birşey kalmayacak
-
Fenere yada galatasaraya direk kupayı versinler beşiktaş trabzonspor ve diğer kulüpler boşuna çabalıyor
-
6 OCAK KARDAN_HERİF 2 ( BİR OCAK EFSANESİ )
Konu başlığını değiştim
Abi sende hala bir ümit var gibi seziyorum
-
Şuan ben kaygı çekiyorum. Yagmur yağmaz ise bu sene çok kıtlık çekicez su kesintileri çok olacak gibi duruyor yağışsız geçen gün sayısı gitgide artıyor yağmur yağsa bile şükrederim şu saatten sonra.
-
Eline sağlık Enes_1 takip beğeni ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
Teşekkür ederim abi beğeni atan herkesin eline koluna sağlık sizede teşekkür ederim
-
Devamını paylaşıma gerek yok dostum eline sağlık. Sistem için hala umut var daha tam olarak bitti diyemeyiz . Modellere bakınca çok fırsat durumlar var bir araya girmeye bakar
Tamamdır abi 192 ye kadar paylaşacaktım zaten sonrasına gerek yok teşekkür ederim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.