Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modeller bozuk yahut kafası karışık sabah verdiği -12 -14 leri akşamına siliyor sabahına tekrar koyuyor 72 saate kadar belli olmayacak sanırım
-
bence artık kritik düzlemdeyiz bu gece verirse sistemi çok güzel olacak fazla kalmadı sistemin gelmesine son 7 gün içerisindeyiz
-
diyagramlarda yüzde 20 leri görürüz dedimde ayın 15 ine dememiştim D:
-
ben paylaşmayayım bende şans denen şey üniversiteden sonra kesildi :D
-
İnşallah vallahi bir sistem gelsinde kar yağmur farketmez durgun havalardan sıkıldık
Şuan yagmura bile razıyım hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bazı senaryolarda yağışı çok güzel vermiş sıcaklıgı yüksek tutmuş bazılarında sıcaklık yeterli yağış yok denecek kadar az
-
Bence sistem gelse bile rakım sistemi olur kıyılar adına pek ümidim yok hatta Ankara da bile rakım sistemi olur
yok hocam ya ankara nın her ilçesi tutucu kar alır bence ama biz istanbullular olarak dek alabildiğimiz için daha şanslıyız diyebilirim
-
gece veya sabah güncellemesi adam akıllı gelirse diyagramların yüzdeliği yüzde 25 lere kadar çıkabilir
-
Bence bozacak hem kendi senaryolarıyla hem de diğer modellerle çelişiyor. İnşaallah kazanan GFS olur
Sanmam akşam güncellemesini güzel verdi bundan sonra bozacağını düşünmüyorum ufak sapmalar olabilir sıcaklık düşüşü yağışta eksiklik yaşanabilir ama sistemin geleceğine kesin gözüyle bakıyorum
şuan adam akıllı bir kar yağışı görmeyi geçtim havada da olsa kar görmek istiyorum
-
GFS gece güncellemesi daha önceki gece güncellemelerinden daha iyi olabilir kimler takipte kalıyor HS
-
Arkadaşı iki gün dinlenmeye aldık konu açılmıştır biliyoruz sıkıntılı günler geçiriyoruz bizde bunaldık bizde kar istiyoruz ama burası canlı takip sayfası o an güncellemede ne varsa onu yorumlarız kiminin hoşuna kiminin gitmez saygı ve sevgi çerçevesinde fikirlerimizi beyan ederiz olur biter
güzel oldu bir insanda öncelikle en önemli davranış saygıdır bu forumda da herkesin kendine ve birbirine saygılı olması gerekiyor .
-
Mahmut Sami Doğum günün kutlu olsun Abim Ailenle nice mutlu senelere inşallah bu yeni yıl Allah sana huzur sağlık bereket versin inşallah.