tam dediğim an 222. saatte bir kadın sağ olarak çıkarıldı.
YA SETTAR YA FETTAH ALLAHUEKBER Bu zikri aklımıza geldikçe söyleyelim lütfen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtam dediğim an 222. saatte bir kadın sağ olarak çıkarıldı.
YA SETTAR YA FETTAH ALLAHUEKBER Bu zikri aklımıza geldikçe söyleyelim lütfen
Enkazın şimdiden kaldırılmaya başlamasını doğru bulmuyorum hala yaşayan insanlar vardır belki ? umudumuz tükenmedi.
Sen elinden geleni yaptın. Allah razı olsun. Eline koluna sağlık ❤
Allah senden ve tüm ekiplerden razı olsun.Hakkımız sonuna kadar helaldir enes kardeşim sende helal et.
Allah razı olsun senden 1 dakika düşünmeden yardıma koştun, eline koluna sağlık ❤️
Helal olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun Allah milletimize zeval vermesin .
Artık istanbula dönüyorum durumlar gerçekten çok kötü elimden geldiğince yardım ettim ama bizde çalışanız aldığımız izin bu kadar bir sorunuz varsa cevaplamaya hazırım.
Allah milletimize yardım etsin. Oralarda yaşayan insanlara kolaylık sağlasın inşaAllah Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin hs.
Daha Çok Gösterİnanırız ve iman ederiz..
Rabb'im yardımcıları olsun, Allah büyüktür şüphe yok.
Bir kızımız da karanlıkta ata binmiş ak sakallı gördüm diyordu bir videoda,
Ne yapıyor du diye sorulunca
"Binayı tutuyordu" demisti..
Bir alıntı da bir kardeşten almıştım..
✍️2 Aylık bebek 50 saattir enkaz altında..
Sen 2 saatte bir beslenmesi gereken bebek değil misin..?
Yavrum seni kim yedirdi içirdi..?
●5 yaşlarında bir çocuk enkazdan uykusundan uyandırılıyor,
Ve sanki evlerine adamlar gelmiş gibi korkuyor.
Ne oluyor ya, neler oluyor diye etrafa bakıyor.
Yavrum sana depremi hissettirmeyen kim…?
●Bu karda kışda bir kız çocuğu
"Burası çok sıcak, bana su verin" diyor,
Yavrum seni soğuktan koruyan kim..?
●Evet biz biliyoruz ve inanip iman ediyoruz ki
Yediren de, içiren de, koruyan da O'dur...
Yaratan da, yaşatan da, öldüren de, tekrar diriltecek olan da O'dur...
●Allah(c.c) bizi ne çok ibret ve mucize ile karşılaştırıyor...
Bu kadar gerçekleşmiş âyetler karşısında biz hâlâ uykudayız.
Allah'ım kalplerimizi koru,
Allah'ım kalplerimizi iman ve istikamet üzere sabit tut.
Bizleri yolundan ayırma Allah'ım...
Affet bizi Allah'ım, bağışla bizi Allah'ım...🤲
Amin....🤲
Rabbim şahit olsun biz onu çok seviyoruz ve sonsuz şükrediyoruz ve kalben biliyoruzki o da bizi seviyor ve en hayırlısı neyse onu bize yaşatacağına kalben inanıyoruz
12 yaşındaki bir kız çocuğumuz 160 saat sonra çıkarılıyor. hemşire soruyor çikolatamı istersin biskuvimi. kız diyor ki ; ben aç değilim bir tane abla geldi benim karnımı doyurdu kurtulacaksın sabret dedi siz gelince gitti diyor...
Hızır Aleyhisselam
ANTAKYADA BİRİ DAHA YAŞIYOR
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Allah rahmet eylesin mekanı firdevs cenneti olsun inşallah üzülme Şehit oldu kuzenin Allahın izniyle o çok güzel biyere gidecek... Başınız sağolsun tekrardan
toplasanız şu 5 günde en fazla 15 saat uyumuşumdur ve gördümde bazı haber sayfalarının kurtarma ekipleri uyurken videolarını çekmişler altında niye uyuyorlar yazıyorlar. cünkü o 6 günde uyuduğu max 1 2 saat günde belki hiç uyumadı bazıları
Sen sıcak yatağında uyurken o 6 günde 3 defa sıcak duş alırken rahat rahat büyük abdestini yapabilirken biz orda enkaz altından insan çıkarıyorduk. cahil insan da değil bunlar. şeref yoksunu bunlar.
Ve bazı insanlarımız çok akıllı bu konuda mutfağa gidenler olmuş pet şişe su alıp günde 1 yudum içenler olmuş hayatta kalmayı bu şekil başarmış çoğu bunu yapamayanlar da idrarını içmiş genel olarak. Allah yardımcıları olsun bundan sonra artık gerçekten mucizeye bakıyor bazı enkazlardan ses gelmiyor diye hiç girilmiyor köylere yeni gidiliyor...
17 18 yaşında genç bir çocuk idrarını içerek hayatta kalmayı başardı HELAL OLSUN SANA ÇOCUK
depremin 108. saatinde hatay antakyadan bir çocuk sesi duyuldu ALLAHUEKBER çıkarılacak inşaAllah
Kritik zamanlar, çoğunu kurtarmaya çalışıyorlar şuan hadi inşallah 10 can 10 candır Bismillahirrahmanırrahim...
Yemek yardimi yeterlidir insallah. Ulaşıyor mu yardımlar. en son yollardan dolayı sıkıntılar vardı
Tırlar yağmalanmış yollar kapalı gelenler geliyor ama herkese yetecek kadar yok tırları bekliyor insanlar.
Çadırlara yerleştirilen insanların kronik rahatsızlığı bulunuyor fakat hiçbirine ilaç yardımı sağlanmıyor şuan buda büyük sorun
eczanelere bilmem ne kodu ile gidip alabiliyorsunuz ilacı ama engelli vatandaşlar var eczanelere erişim sağlayamıyorlar şimdi birşey yapacaklar
o haberi bekliyoruz.