Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri:
🔹 Alanyaspor-Galatasaray
🔹 Gaziantep FK-Konyaspor
🔹 Sivasspor-Karacabey
🔹 Ümraniyespor-Trabzonspor
🔹 Fatih Karagümrük-Başakşehir
🔹 Antalyaspor-Kayserispor
🔹 Fenerbahçe-Rizespor
🔹 Ankaragücü-Beşiktaş
Ankaragücü maçı vodafoneparkda oynanır umarım :)))
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecm desen ayrı rezalet 2 3 gün model takibi yapmamamız lazım totem
-
gfs gece güncellemesi rezalet önümüzdeki 10 gün hiç yağış koymamış sıcaklık desen o da yüksek. kısaca tırt son 168 saate girmeden birşey göremeyiz sanırım.
Ayın 26 sı gibi birşeyler gözükür diye düşünüyorum.
-
Cok iyi hatirliyorum o zaman liseye yeni baslamistim.O sabah 1-2 santim mi ne tutmustu hatta tatil olur mu diye televizyondan bakmistim .Sonra oglene dogru bir sicak bastirmisti butun karlar erimisti,hava sanki bir anda kistan yaza dönmüştü.
Bidaha yasanmaması ümidiyle inşallah
-
Evet en uzun geceyi yaşıyoruz,buda bu uzun gecenin sonunda en soğuk gün olarak tarihe geçmiştir.
Ruhları şad olsun inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hem onlar için en uzun gece hem onlar için en uzun soğuk geçen bitmeyen bir gündü... ruhları şad olsun
-
2018 kar anlaminda kotuydu evet ama yagmur anlaminda superdi.Aralikta baya bir yagmur almisiz.Bence bu kis 2007 ye benziyor.Hatta 2007 nin daha kotusu su anlik.Ama her sey bir anda degisebilir.Bir bakmisiz 2004,2017,2012,2015 kislarina bir anda benzeyebilir.Allah'tan ümit kesilmez.Ne demisler sabreden dervis muradina ermis.
2018 de sadece 1 martta havada kar görmüştük 1 2 saatlik sonra kışa veda etmiştik en berbat kış olabilir
-
merhabalar
Bu kışta mi 2018 gibi gecicek ve soğuk var ne yağış ne de kar ümidimi kestim yılbaşında soğuk diyorlardı afrika yiyoruz ocak sonu diyorlar kesin o da gelmez
Bu sitede takipte kal üzülmezsin inşallah
-
Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler abi
-
Eline sağlık Whisper abi Hayırlı geceler .
-
Yılbaşına kar sanki
Sağolasın abi
-
6 ocak sisteminden mi bahsediyoruz ?
-
çorluya çeltik ve çerkezköye kar düşmüş