herkese hayırlı gunler dilerim arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
geliyor yağmur çok şükür
-
Bakar arkadaşlar Samet .
Aleykumselam, hoşgeldin Enes..İyiyi,sen nasılsın?
iyiyim abi elhamdulillah Allah sağlık sıhhat versin cümlemize eksik etmesin inşallah
-
Yasin kol denen şahıs 3. ligde bile hakemlik yapamaz rezillik diz boyu wego ya verilen sarıkart :D çok komikti gerçekten fenerbahce de aynısı yapıldı fakat karşı tarafa kırmızı verildi komik maçlar izleyeceğiz bu sezon galiba beşiktaşlı olarak alanyaspor maçı tamamen satın alınmış ayrıyetten valerien i suçlayan arkadaşlar sakatlanma ve kırmızı kart söz konusu olundugunda gayet normal seçimler yapmış hoca suçlamak doğru olmaz beşiktaşın yedek olarak koyacağı sağ stoper ve orta sahamız yok acilen transfer yapılması gerekiyor.
-
Cümleten Selamun aleyküm arkadaslar nasılsınız görüsmeyeli iyisiniz inşallah
-
30 cm olduysa baya iyi çünkü vortex çok geç geldi esenlere 24 ocakta az birikim yapmıştır diye düşündüm.
evet bayağı geç geldi hatta bir noktada durdu 2 saat falan ama geldiği gibi sağlam yer kalmadı
-
Şansımız bu işte yapacak bir şey yok
klasik esenler
-
Ama yaptığı ayıp batıladı bant
-
Yeniden yerler tuttu 6 kere tutup erimiştir şuana kadar
bundan sonra erimez sabaha kadar sıcaklık uygun ve bu bant 5 cm yapar diye düşünüyorum
-
2017 de Esenler'de 30 cm ye yakın örtü olmuştu. 24 ocakta o kadar olmamıştı galiba? Ben 1 günde 50 cm yerine 4-5 gün boyunca 25-30 cm tercih ederim
40 cm oldu fakat 24 ocak ta sabah yağdı kar bitti akşam bir vorteks daha vurdu tekrar aynı şekil sağlam kar bıraktı o yüzden dedim 2017 den daha iyiydi diye
-
Hangi Sarıyer bana uğramadı
ayıp etmiş yine boşlukta bırakmış
-
Sabahtan beri 25 dbz üstü görmemiştik ilk 30 dbz üstü geliyor
-
Çok sağlam kütle geliyor buraya Enes_1
Hemde nasıl başladı sarıyere gelen bant bizede uğrayacak
-
2018 ufak farkla daha iyi bence 2020'ye göre 1 kez çatıda tutan kar 1 kez ise örtülü kar gördüm
2020 bence iyiydi ya 2018 de ne havada gördüm ne örtü olarak tabi evden çıkmamıştım orayı bilemem
-
2020 kışının tamamından daha fazla kar gördüm bu sistemde öyle bir berbat bi kıştı
2017 - 2018 e ne demeli