Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İşe giderken ışıklarda tam duracağım sırada 2 3 tane küçük çocuk okula gidiyordu sanırım birbir kayıp düştüler ne kadar sorumsuzlar ya buzlanma varken okulları tatil etmezlermi
-
Gfs vortex gibi birşey mi vermiş bana mı öyle geliyor
-
Gaziantepde 10 dk önce tatil edildiği söyleniyor. Hala vakit var bekleyelim bakalım bizim için de karar var mı
gece 3 de yaptıklarını bilirim sabredin gençler
-
Gem 18 19 mart sistemi sizin diyor -14 leri koymuş
-
Arkadaşlar haberlerde gördüm yarın okul var
-
Enes_1 bu kis hic rahat birakmadin atmosferi oda al yeter artik yildim dedi verdi sana yagisi
Farkımız tarzımız abi Bulutlara fısıldıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. istanbulda bu sari kutleyi alan yerde kimse yokmu ayakta. nedir durumlar malum bursaya geliyor bunlar onlem alalim
hocam Alacağımızı aldık hala alıyoruz bu sistem bize yaradı valla tam ümidi kesmişken gece şampiyonluğa oynadık
gelen açık yeşik kütle bile 5 10 cm kar bıraktı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Esenler boşluğu doldu 😂
-
Yarın gece sicaklik -6 dereceye düşebilir bakalım tatil olacak mı Pazartesi günü
kar erimeyeceği için olabilir
-
BEnde öyle yağmıyor ama çok az toz gibi
sen bizi yiyorsun erdal konumun tam olarak neresi
-
Batilarsa avrupa mi sansli
tabi