alakası yok nerde tüm modeller ama icon bariz doğuladı avrupa yakası 0 cm alır dedi
Gem ve icon ama onları önemsemiyorum en tutarlı tüm modeller demek istedim gfs hala bize veriyor ecm de
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturalakası yok nerde tüm modeller ama icon bariz doğuladı avrupa yakası 0 cm alır dedi
Gem ve icon ama onları önemsemiyorum en tutarlı tüm modeller demek istedim gfs hala bize veriyor ecm de
gfs hariç tüm modellerde doğulama var
vortex de boşluk olmayacak her yer sağlam kar alacak inşallah doğuluyor doğuluyor derseniz cidden işin içinden çıkamayız herkes kara doyacak sonra sisteme güle güle diyecez bol bol uyuyun 24 saat boyunca uyanık olacağız
Arkadaşlar hemen kafanıza göre Anadolu bitti avrupa bitti falan diyorsunuz Sakin olun Tüm istanbul kara doyacak
Yarın akşam
gece uyanık kalmıyoruz ozaman ben uyuyam
Herkes bölgesini soruyor ben hala modellerin doğru tahmin edecegini düşünmüyorum yarın 5-6 gibi radarı açıp bakarım
Sistem gece değilmi yoksa akşama mı kalıyor
al sana kahkaha gülücük..Hala anlamadım nasıl bir gülücük aranıyor..Bir sürü gülümseyen var , Buraya attığım kahkaha atan var..
Mutluluktan dans eden var oynayan sevinen ne ararsın ki Enes
ya abi eski emojileri kastediyorumda bunları unutmuşum iyi oldu gösterdiğin sağolasın
27 temmuz 2017 de İstanbul'da 2 metre sıcaklığı ile üst seviye arasında 90-95 derece fark vardı bulut kalınlığı 10 km idi bizim meşhur dekler genelde 6-8 km oluyor.
27 temmuzu kışın yaşamak dileğiyle :D
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
bir de hakkını helal etmezse 😆
Anladım anladım..
canımı sıkmaya başladı Gülücük atamıyorummmm
şaka bi yana eğer böyle uygun görüyorsanız internetten kopyalarım abi daha rahat olur
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden)
Donarak öleceğini düşünüyorsan the day after tomorrow izle 5km yukarıda -100 derecenin yeryüzüne yansıması 😄
Maşallah soğuktan nefret eden birinin tüylerini diken diken eder bu mesela benim
Yazdığımız mesajlara seçtiğimiz emojiler mı?Yazilan mesajlara beğeni olarak atılan emojiler mı?
E BAKAM
Sinan başkan bakar
yazdığımız mesajlara atılan emojiler abi beğeni olarak değil
Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
Donarak öleceğimiz için hiçbirşey hissetmeyiz :D o anıda görelim yani