Heleki o kırmızı kütlenin taraflarında 120 km rüzgar olursa tadından yenmez
Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHeleki o kırmızı kütlenin taraflarında 120 km rüzgar olursa tadından yenmez
Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi
Böyle iyi hala bence fazla emoji var..
Ciddi bir sorunu olana gülücük,yazılan tahmine gülücük,alay konusu ediliyor o emoji ve yanlış kullanılıyor bazı arkadaşlar tarafından.
Yok abi mesela birine mesaj yazacakken çok ciddi oluyor yazı sonra yazmıyorum yanlış anlamasın diye
öyle bir vahşeti öyle istiyorum ki göz gözü görmesin! Öyle bir yağsın öyle bir yağsın ki! Yer yerinden oynayıp insanlar kıyametin koptuğunu zannetsin. Bu dağlar! Bu bayırlar silsin süpürülsün!
Kaldırdığınız gülme emojilerini geri getirirmisiniz güldüğümüzü belli edemiyoruz çok ciddiymiş gibiyiz
Sinan abi 18 martta sistem görünüyor yorumun nedir
bu sistem daha doğulu gibi, gem iddiali şuan yaşadığımız sistemi en iyi öngeren modeldi kesinlikle dikkate almak lazım
yağış olmadıktan sonra soğuk çekmenin bir anlamı yok bana göre yağış ne durumda bakarmıısnız birde ona
Izlanda telefonun hava durumu kafayı yedi -12 gösteriyor esenler
?
erir falan diyordun da ondan dedim
istanbul geneli özellikle avrupa yakası iyi etkilenecek rahat ol sarp burak semih hocamızın konularına bakarsan onlar tahmin yaptı bu saatten sonra cevaplayacaklarını sanmam
Esenyurt ne olur ?
Sistem fos mos diyordun
Kar ne zaman başlayacak acaba tam olarak konum istanbul Bahçelievler
radar takibi hocam geceye ve sabahı bekle bu gece uyku yok :))
MGM cumartesi pazar yoğun kar vermiş Sarıyer’e
tüm avrupaya :memnunseytan::memnunseytan::memnunseytan:
Ne anladım ben bu işten yok 87 kışı felan filan deniyodu bide bide çok büyük yağıcak deniyodu hiç biyerde kar yok be
87 kışı denilmedi ? 87 den sonraki en sert mart sistemi denildi ve zaten beklenilen gün bugün değildi yarına erdal bu kadar abartmayın mart ayında böyle bir kar yağması bile mükemmel birşey her açıdan gece bomba patlayacak yarın asıl kar geliyor
arkadaslar güneş karları eritmez di mi aşırı korkuyorum
eritmez
mgm nin eli açık perşembe cuma da kar koymuş
Eline sağlık hocam