karlar erimez değil mi ?
hayır Ama çocuklar eritirse bilemem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkarlar erimez değil mi ?
hayır Ama çocuklar eritirse bilemem
Bu bugünün son kütlesi mi yoksa devamı gelecek mi
Keşke yaa imkansız değildi değerlendirebilirdik ama olmadı. Buna şükür İstanbul maçını çok merak ediyorum inşallah eleriz diye umut ediyorum, ateşli taraftar desteğiyle şu an her şey lehimize bakıyor
Zaten elersek gerisi çocuk oyuncağı en zorlu rakip barçaydı o da bize geldi gerisi çerez sayılır
Ahh şu gomisin golü ofsayt pozisyonu Real Madrid Drogba'nın sayılmayan golünü hatırlattı gözümüzde canlandı mazi bi an 🙂
Keremin şutu defansa çarpmayaydı Gomisin golü ofsayt olmayaydı 2 0 biterdi ter temiz dönerdik oradan
Çok komiksin geçen hafta Barça Napoliye 4 attı ya nasıl oynamasini bekliyon defans yapicaklar tabikide yaptilarda Türkiye ye puan kazandirdilar
Ya laf sölemim diyorumda yazdığım yorumun hepsini oku ne demişim orada Helal olsun Ellerinden geleni yaptılar demişim bu tarz söylemlere uyarı gelmesi gerekiyor bence
abi taylan oynuyor berkan oynuyor kanser oyuncular ya morutan 4 ünün yapacağı şeyi tek başına yapıyor gomis desen kafasına göre takılıyor ama güzel oynuyor gönül ister galatasaray kazansın ama barça alır fark açar diye düşünüyorum
Nasıl görmek istiyoruz öyle bakıyoruz ..Bende bunu yazdım bir FB li olarak ama bana cevap yazan olmadı.
ben yazdıydım abi
Pena ve Kereme tebrikler diğer hiçbir oyuncunun oynadığı oyun bana zevk vermedi bu defansı konya maçında yapsalardı yine 0 0 biterdi ama ellerinden geleni yaptılar helal olsun
23 dakika geçti bak
Aubameyang dembele gavi yok zaten türk futbolundan soğutan hakemlerden sonra bu maç lokum gibi geldi
Zaten öyle onu bekliyorsunuz dalga geçmek için
niye bekleyeyim live den 8 yediğimiz için sekiz taş diyip duruyorsunuz barça nın alacağını söylememmi dalga konusu oldu dalga konusu oluyorsa evet dalga geçiyorum hey Allahım akıl fikir ver
Tahmin yapamam ..Her türlü favori Barcelona ama Avrupa maçlarında Galasaraydan her şey beklerim.. İNŞAALLAH olurda evimizdeki maça avantaj olur.
Gomis geze geze gagalama eder inşaallah..
Birde böyle göz önünde olan maçlarda Kerem bir şekilde gol bulabiliyor..
Neden olmasın
abi taylan oynuyor berkan oynuyor kanser oyuncular ya morutan 4 ünün yapacağı şeyi tek başına yapıyor gomis desen kafasına göre takılıyor ama güzel oynuyor gönül ister galatasaray kazansın ama barça alır fark açar diye düşünüyorum
kar'ı semih hoca yağdırıyor diye kimse demedi zaten ? verdiği saatlerde yağmadığı için yazdık ve bir fikri olup olmadığını sorma manasında yazdım ben
güzel kardeşim yazdığın şeyi tekrar okursan sevinirim sanki hocam verdiğiniz saat tutmadı ha noldu gibisinden de neyse uzatmanın manası yok semih hoca geldiği zaman cevap yazar sizlere
son 23 dakika barça galatasaray maçına skor tahminlerini alalım
Barcelona 6 - 0 Galatasaray tahminim
gençler kar semih hocamız tarafından yağdırılmıyor yapmayın böyle sabır bekleyin sistem gelene kadar sabrettiniz 3 4 saat daha bekleyeceksiniz alt tarafı
yeni kütleler gece oluşacak sanırım soğuma ile beraber lokum gibi gelir
Herkese selam 7 senelik malum sitenin üyesiydim ama adalet anlayışları olmadığından haksız şekilde banlandım hakkımı helal etmiyorum onlara. burada bir çok tanıdık arkadaş varmış umarım herşey istediğimiz gibi gider..
hoşgeldin kral kimin olduğunu hatırlamıyorum peygamber efendimizin olması gerekiyordu "kim kime hakkını helal ederse Allah ona 1000 mislini verir" gibisinden şuncacık dünyadayız hayat kısa