bu kütleler az geceye yeni kütleler oluşacakmı ?
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yalnız sistem hakiki dek sistemi 15 dk yağıyor 2 saat güneş açıyor :D
çatalca silivri için aynı şeyler söz konusu değil
-
Butun karlar eridi
sistem silivri çatalca sistemi çıktı :D
-
Cacik bi sistemle haftalardir oyalip durdunuz milleti
Takip etmeseydin kardeşim yaşın kaç gelmişin abin baban yaşındaki insanlara laf söylüyorsun ciddi bir sistemki dün akşam erkenden okullar 2 gün tatil olmuş herkes kar yağışını takip ediyor arnavutköy çatalca silivri kara gömülüyor boşlukta kalmasaydık şuan onlar gibiydik
-
Akşam gece devam mı kar geçişleri gündüz hemen eriyor gibi
bütün gün devam inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beklediğimiz Kütleler bunlar değil sanırsam onlar ne zamana gelir
-
-
11 inde güzel dek olur
bazı bölgeler kırmızı görebilir diye düşünüyorum sence
ama geneli açık yeşil sarı
-
2-3 gibi başlıyoruz sanırım
-
bu sistemin yıldızını birkaç gün önce beykoz olarak düşünüyorum dedim bence bu sefer boğaz çevresi iş yapacak
boğaz hattı hep %50 olarak kalmıştır ya az kar alır yada çok dediğin de olabilir ama kuzey kıyılar her sistem girişinde anında 5 cm lik örtü yapıyor bu sabah arnavutköyde botun tabanına kadar kar vardı 5 10 dakika bile sürmeden olmuştu güzeldi
-
Ben hem anadolu hem avrupa yakasının en az 20-25 cm garanti olacağını düşünüyorum vortexin hareketine bağlı olarak vurduğu yer buna ek olarak 20-30 cm üstüne ekleme yapabilir kuzey kıyıları özellikle deklerden en iyi şekilde yararlanacak.
maksimum alacak yer arnavutköy olur orasıda 70 80 cm yi görebilir bu sistemde toplam
en kötü yer bile dediğin gibi 20 25 garanti gibi
-
Wxcharts öyle gözükmüyor gfs vermiyor
hangi modele bakıyorsun
-
Avrupa'da bence örtü olmaz gibi geliyor
en az 10 cm garanti kıyılarda şu görüntüye göre
yağışın en yoğun olduğu anda bi bu kadar daha örtü yapacak gibi pazar günü görüntüler güzel gibi bakalım hayırlısı artık radar takibine kaldı
-
yağış az gibi geldi animasyonda az daha batılarsa avrupa kara gömülür