Bu kadar ilgisiz forum görmedim ben cikiyorum
kardeşim insanların işi gücü oluyor 7 24 cevap veremezler öğrenci kardeşlerimiz var dersleri var sınavları var ayıp değilmi onlar adına bu gözle bakın birde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kadar ilgisiz forum görmedim ben cikiyorum
kardeşim insanların işi gücü oluyor 7 24 cevap veremezler öğrenci kardeşlerimiz var dersleri var sınavları var ayıp değilmi onlar adına bu gözle bakın birde
2.5 dereceye düştük
Hocam Esenyurt'ta mi kalayım Kocaeli'ye mi gideyim hangi taraf daha şanslı cevaplarsanız çok sevinirim
kocaeli ye git fazla kar almasa bile kar alacak kayak merkezi olsun ormanlık alanları olsun daha iyi
Gece başlıyoruz
Hocam Perşembe saat 13.00 İstanbul Havalimanı na uçağım inecek. Sizce sorun olur mu ?
seferleri erteleyebilirler yarın akşam akomdan ve valilikten açıklama gelecek
Daha Çok Göster12 Mart'ın ilk saatlerinde İstanbul'da ölçülecek tahmini kar kalınlıkları ;
Anadolu y. Kuzey kıyılar: 10-15cm
Anadolu y. Kuzey ve karasal kesimler: 15-25cm
Anadolu y. güney ve yüksek kesimler: 13-20cm
Anadolu y. güney kıyılar: 5-8cm
Avrupa y. kuzey kıyılar: 15-25cm
Avrupa y. kuzey ve iç kesimler: 25-35cm
Avrupa y. güney ve yüksek kesimer: 15-20cm
Avrupa y. güney kıyılar: 5-10cm
Henüz rotası belli olmayan bir mezo siklon mevcut. 12 marttan sonraki periyotta ise bu siklonun vurduğu konumlarda kar kalınlıkları kat be kat fazlasına çıkabilir sahillerde özellikle..
Not : Kalınlıklarda +/- 5 10cm sapma payı vardır.
Eline sağlık Allah Fazlasını ama hayırlısını nasip etsin inşallah
Benim yazıyıda değiştirmezsiniz
Kusura bakma ömercim senin eski yazıyı alıntı alıp silerken ona denk gelmiş kusura bakma dalgınlık
Dikkat dikkat alarmmmm
Perşembe günü kar fırtınası tipiyle başlıyoruz herkes tedbirli olsun
Yarın akşam akom dan ve valilikten haber gelecek yollar hakkında okullar hakkında falan
avrupa yakası az kar alacak gibi umarım vortex istanbulu vurur vurmazsa fiyasko olur
sistemin merkezi (arnavutköy)
Biraz tarihi araştır. Eskiden kadın erkek eşit değildi kadınlar çogu zaman magdur oldu kadın erkek eşitliği sonra sonra yayılmaya başladı. Asıl olay bu değil tabiki
8 mart günün anması 1910 yıllara kadar gidiyor
1857 Yılı da var Abi Yanan işçi kadınlar
8 mart dünya kadınlar günü varda 9 mart dünya erkekler günü niye yok bizim erkeklerde kadınlardan sözlü veya fiziksel şiddet gördüğümüz olmadı mı neden bizde kadınlar kadar bu kadar övülmeyi hak etmiyoruz. Kadınların bu kadar hakkı savunulurken ben kendi cinsimin bu kadar övgüsüz kalması çok canımı sıkıyor. Her iki cinsinde hakkı korunmalı bu ayrımcılık benim canımı çok sıkıyor.
19 Kasım ?
Vortex yoktu hesapta önceki sistemde değişime açık hala diyebiliriz
bir vortexli sistem daha sonra bu sezonu sağlam 2 sistemle kapatırız mükemmel olur
Sistem evrile çevrile rakım sistemine dönmez inşallah
sanmam son 96 saate girdik
Sinan abi ne derse o
öylede oldu
Fenerbahçe 2 1 Trabzonspor diye icimden bir tahmin geçiyor iyi olan kazansın
Trabzon 4 - 2 Fener olacak bence iyi olan kazansın