Gece -5 Dereceyi görebiliriz esenlerdekiler
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben seni beğendim kadroya alacağız İnşaALLAH
Abi maaş da bağlayalım emek istiyor trollük malum yoruluyordur
-
Ağızlarından cımbızla laf almamızı bekliyor bu mecradaysan üstünüze düşeni yapın 🤷♂️
Hocamızın da bir ailesi Bir işi var kardeşim kar kaçmıyor kış ayındayız hocamız gelince cevaplar her şeye bir eleştiri ayıp
-
Arkadaşlar herkesin özel hayatı var 7 24 burada sizin yorumlarınızı cevaplamalarını bekleyemezsiniz terbiyesizlik yapmayın lütfen rica ediyorum
Salih aynı şekil sanada 7 24 diyoruz yağış ve sıcaklık çakışmıyor soğuk girdiği zaman yağış bitiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mgm nin kafadan istiyorum bende :D
-
Esenler 50 cm oldumu =D:-D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ve ECMWF güncellemesi de bitmiştir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben 2017’de minnak bir tane yapıp buzluğa atmıştım :D
Dün sabah bakkala giderken ilk kartopu savaşımı yaptım bu sene devamını bekliyorum bakam
kim atmamıştı ki ben annemden azar yemiştim 2006 da :D ozaman buzdolabında ne var ne yok kaldırıp dışarı koymuştum içini kar doldurmuştum malum dayak ta yemiştim :D
-
Kar aşkı ile gelen GÜÇ
İnşaallah Eren
7 8 yaşlarında çocuklar okulun bahçeside dopdolu kar kardan adam yapmışlardı taşıyorlardı
-
Dün gece çocuklar okulun kapısının kilidini kırdı :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.