gece güncellemesi
akşam güncellemesi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgece güncellemesi
akşam güncellemesi
Şu geldiğimiz noktaya bak insan hayret ediyor... kimse aslında büyük tahminde de bulunmamalı görüyoruz maalesef bir tek Allah bilir yani yok 9 şubat yok 20 şubat mor gelcek -20 alacağız denmemeli. Allah'ın gücüne gider maalesef. Kış ayındayız yağmur bile alamadık şu güne kadar. Büyük tahminler yapıp inşAllah Maşallah yazarak tahmin yapmamalıyız bazen şükür de önemli
Adı üstüne TAHMİN !!!! kesinliği bulunmayan şeylere bu kelimeyi kullanırız. Allaha şükür hepimiz müslüman insanlarız Rabbimizin gücü kuvvetine hiçbir sözde bulunmadık bulunamayızda. her işi tesadüfe şükre bağlayacaksan bu siteye üye olma sebebin nedir?
Bu sistem avrupa yakasına yarayacak gibi duruyor.
Kar yağdığını gördüğüm gibi kendimi sokağa atıcam zaten hocam istersen sabah 5’te yağsın 😂
Hayırlısı olsun diyelim. bir ara forumdakiler ile toplanıp kartopu savaşı yapalım takımlı
Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama akşam GFS diyagramında pazartesiden sonrası için bariz bozulma var öğlen diyagramına göre, tabii ki bu sene ne modeller ne de ortalamaları hiçbir güven vermiyor ama ben örtülük kar alma ihtimalimizin çok düşük olduğunu düşünüyorum alçak kesimler için. İnşaallah düzelmesini ümit ederek takibe devam ❤️
Ben umutluyum hâla inşaAllah daha güzel olur tabi ama elimizdekiyle yetinmeyi bilicez çocukken böyle öğretmişlerdi.
havada da olsa kar görmeyi özledik forum olarak. geceleri sokağa çıkıp hafif örtü yapmış sokaklarda yürümeyi radar takibi yapmayı vesaire
Sinan Abi öncelikle seni tekrar tekrar tebrik etmek lazım. MaşaAllah diyelim Allah nazar değdirmesin.
sistem gelsede gelmesede modellerin sistemi koyması bile bir başarıdır hemde çok büyük başarıdır
Hayırlı geceler dilerim..
Şu sistemde pazartesi şakır şakı yağmur yağacak ama 10cm kar göreceksin kabul musun deseler alır kaçarım (istanbul için bu söylediklerim)
-8 normal şartlarda kar sınırı olması gerekiyor ve zaten -10lar üzerimizden ayrılmıyor gfs ye göre. yani hala umut var diye düşünüyorum.
ve zaten gfs dün pazartesi öğlen 13 de -12 leri sokmuştu istanbula şuan pazar sabahı 7 de gösteriyor diye anımsıyorum.
bir kaybımız yok bence.
Daha umutlanmayın en azından istanbul geneli görsel yoğun kar görürüz diye tahmin ediyorum
ben hala umutluyum yine kötü değil 10 cm de olsa kar görürüz diye düşünüyorum dekler sağlam olur ise
Akomun birkez olsun yanıldığını görmedim şahsen perşembe gününe kadar kar fırtınası verdi ise gfs düzeltecektir
Sabah güncellemesini aşırı merak ettiğim için sabahlama kararı aldım
İndir be iki üç bişi vardır orada bize verecek.
Türkiye de İstanbuldan ibaret ya
Siz en kötü sistemde bile kar alırsınız istanbul için biraz hayal bu durum.
sitenin %80 i istanbulda diye genelleme yapmak durumunda kaldım.
Sakin olun avrupa yakasına -12 girdi
Yapma be gfs üzme bizi