Ve böylece bu sistemde tarihin tozlu sayfalarına karışıyor.
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1 mart 2018 de ben ne soğuk hava ne öyle tatmin edici bir yağış görmedim
-
@Havist Hayırlı olsun Allah utandırmasın
-
Güçlü sestir,Sertap, özlem tekin, Şebnem ferah
Pek kalmadılar artık wriscuttern
Şimdi saçma sapan (bilhassa seviyesiz, ahlaksız sözler) işler moda.
Ses yok,nefes yok,perde yok,oktav yok,ses iniş, çıkış sıfır, çoğu eminim ki nota bile bilmiyordur.
PC ile , teknoloji ile (affedersiniz)essek gibi ses çıkaranlar da var ..
Siz gençler ne iyi,ne önemli lütfen seçin.
Bu gevseklerden ne köy olur ne kasaba.
Aman dikkat
Cengiz kurtoğlu der susarım abim
-
ECMWF 12Z AKŞAM DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs ninde aşağı kalır bir yanı yok
-
Sistem ötelene ötelene 1 şubatı bulacak
-
Paylas merak ettik
Bir adet hayvanat bahçesinden kaçmış 20 li yaşlarda şempanze 60 yaşındaki şöföre hunharca vurup adamın ağzını yüzünü dağıttı. ama sanırım paylaşamıyoruz direkt boşverin izlemeseniz daha iyi zaten
-
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler abim
-
Az önce gördüğüm birşey yüzünden kanım dondu. bu tür şeylere karşı hassas olmayanlar için paylaşırım isterseniz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gecen sene bu sıralar
-
Yağışın en güzel oldugu anda sıcaklık yetmiyor gfs de
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Whisper Abim eline koluna sağlık iyi akşamlar.
-
Arkadaşlar iyi yanından bakalım. GFS sistemi her güncellemede veriyor
-
Yok baya baya faul verdi.
Orda bir hareket veya müdahale asla yok,sadece öndeki oyuncu kendini uçurdu bir şey var gibi.
Ama VAR varmış bunu doğruladı..Var denen gavur icadı devreye girdi ve gol iptal.
Hakem madem beni çağırdılar "var burada bir faul"diye karar verdi adeta.
Maç sonu açıklama da gelmiş onuda sonradan gördüm.
"Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettikleri maçta rakip takımın verilmeyen golüyle ilgili, "İlk yediğimiz golde faul görmedim keşke gol verilseydi" dedi."
"İptal edilen golün verilmesi gerektiğini belirten Sancak, şunları kaydetti:
"Ne diyeyim keşke gol verilseydi. Bu taraftar ve bu oyuncularla yine galip gelirdik, Ankaragücü Başkanı Faruk abime geçmiş olsun. Allah yollarını açık etsin."
murat sancak çok kaliteli bir başkan bu sözlerinden de anlayabiliyoruz