-20 aşağısı kurtarmaz bu saatten sonra
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
geliyor bişeler
-
İstanbulun tüm kışları mart ayında yaşanmış
ocakta kar bekleyenler için söylüyorum 2004 1987 1954 1929 ve dahasıda vardır ama en güzel mart ayı bunlarda geçmiş 2004 ü çok güzel hatırlıyorum
-
bir sorum olacak bilgili arkadaşlara, bu -24 ve üstü -36 gibi soğuklar üstümüze gelmesi imkansız mı ? yada neden gelmiyor, tarihte görülmemiş, varmı bir teori veya bilgi acaba.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle birşey görmeden ölmek istemiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sakin olun düzelttiler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Halicin donması için bu senaryo yeterlimidir Sinan Başkan
-
Alnına kondurmuş İstanbul’un 🙃
GEFS yılın başından beri bi sistem veriyordu 17 civarına doğru bakalım
-
Eline sağlık Snow Hound yorum yazamadık şöyle bi ayın 15 ine kadar elimizi ayağımızı çekelim gfs den yosun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 8 ocak 2017 - 12 mart 2022 karşılaştırma
-
bu kez izlanda izleyecek
-
Ayın 20 sindeki sistemi gefs senenin başından beri veriyor o tarihe yoğunlaşalım bence
-
6 şubat 2023
-
Haftaya mükemmel yağış var fakat -4 ler bile zar zor geliyor üzerimize :memnunolmayanseytan:
-
Şu kadar oyun var bir kere açıp bakmamışımdır çoğuna indirimde almıştım çoğunu 2018 de
Aynı şekilde bende öyle işten gücten zaman bulamadık oynayamıyoruz steam hesabı boş boş yatıyor RımWorld var oynadıgım boş vakitlerimde ingilizceniz iyiyse veya ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız tavsiye ederim