Hayırlı sabahlar cümleten.
EnesT_ tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Epic gamese geçme vakti gelmiş sanırsam
-
Gfs gece güncellemesi batırmış
-
hala elektrik yok bizde şuanda yağış devam ediyor
Geçmiş olsun.
-
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hayırlı geceler abi şu leoparlardan bitanesini sahiplenmeyi düşünüyorum benim sibiryanın yanına iyi giderler
-
Aleykümselam hoşgeldin Enes.. Şükür yuvarlanma ya devam,sen nasılsın
Aynı abim ne olsun iş güç kıştan kışa denk geliyoruz sadece hobi olsun diye napalım
-
Üstadım herkes soruyorken bende sorayım fatsa için durum ne olur varmı bir tahminin
-
Mgmyi böyle görmek nasip olacakmıydı yahu
-
Selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
-
Biraz shop gibi geldi
-
Enes hocam enkazları direk kaldırmıyorlar. Büyük bir kısmına ulaşılmış enkazlar kaldırılıyor ki kat kat alıyorlarmış. Bu sayede çok altlarda olupta ses ve termal iz alınamayan katlamasa ulaşılıyormuş. Bölgedeki ekip bu konuda dünyanın en iyisi bundan şüphen olmasın. Tabi kazalar olacaktır illaki o konuda bir şey diyemem lakin kontrolsüz enkaz kaldırılmıyor gönlün rahat olsun orada şuan bu konuda teknolojinin geldiği en son sınıftaki ekipmanlar mevcut
haklısın abi ama o enkazın altında yaşayanlar varsa kendimizi onların yerine koymak en doğrusu olur korku onlara işleyecek sorun da bu
-
tam dediğim an 222. saatte bir kadın sağ olarak çıkarıldı.
YA SETTAR YA FETTAH ALLAHUEKBER Bu zikri aklımıza geldikçe söyleyelim lütfen
-
Enkazın şimdiden kaldırılmaya başlamasını doğru bulmuyorum hala yaşayan insanlar vardır belki ? umudumuz tükenmedi.
-
Sen elinden geleni yaptın. Allah razı olsun. Eline koluna sağlık ❤
Allah senden ve tüm ekiplerden razı olsun.Hakkımız sonuna kadar helaldir enes kardeşim sende helal et.
Allah razı olsun senden 1 dakika düşünmeden yardıma koştun, eline koluna sağlık ❤️
Helal olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun Allah milletimize zeval vermesin .
-
Artık istanbula dönüyorum durumlar gerçekten çok kötü elimden geldiğince yardım ettim ama bizde çalışanız aldığımız izin bu kadar bir sorunuz varsa cevaplamaya hazırım.
Allah milletimize yardım etsin. Oralarda yaşayan insanlara kolaylık sağlasın inşaAllah Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin hs.