melihgkc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Biz de ECMWF nin NAO sunu atabilecek birisi var mı acaba?
-
veriler yok mu daha
-
veriler çıktı galiba
-
Daha güncellenmedi takipteyim hemen atıcam hocam
bekliyoruz bakalım eline sağlık
-
var mı bizim verilerden bir haber
-
çıkmadı değil mi bizim veriler
-
bu stratosferik kutup girdabı grafiğini atma şansınız var mı
-
850'de - 10 normali diyebiliriz. Ancak diyagram - 20 ve altına iniş gösteriyor tam bizim sistem beklediğimiz tarihlerde. Risk yok denemez. Hatta büyük risk var.
Şuan da Astananın 2 mt sıcaklığı -15 derece Astananın rakım 347 şuan da 1500 mt sıcaklığı kaç olabilir oradan pay piçip Astananın zaten normalinin bu olduğunu düşünebiliriz.
-
Kazakistan Astana diyagramı. Ay ortası ve sonrası için çok umut bağlamayın diyor. Elbette kesin sistem almayız denemez ama. Kafkas riski oldukça fazla.
Tamam da o sistemin Astana ile ilgisi yok ki oranın normali bu zaten hatta şuna bakarak şunu bile derim kafkas riski asla yok
-
daha güncellenmedi dimi
-
Eğer indekslerde olumsuz bir durum olmazsa hala umut var demektir fakat iksinden birinde bir bozulma varsa o zaman sıkıntı
Bugün verdiği güncel de açıkçası ben NAO yu negatif bekliyorum direk yoksa sıcak çıktı senaryosu deniyor diyeceğim umut var demek bu
-
bence bu model çıktıların dan sonra herkes aynısını bekliyor
-
çıktı mı güncel AO ve NAO verileri
-
Benim umudum yok yine boşlukta kalırız 2 gündür tek kar tanesi bile yok kuru soğuk
Ankara nın bazı yerlerin de Karadeniz den gelen kütleler anlık yağış yapıyor ama