Ankara ya sezonun ilk kar yağışı geliyor hem de dolu dolu geliyor bu sene çok güzel model takibi yapacağız.
melihgkc tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kar yağışı tüm hızıyla etkisini arttırarak devam ediyor radar sanki hiç bitmeyecek gibi etrafı komple sarmış ❄❄❄
-
öyle ya maalesef düşer umarım sıcaklık
Valla kardeşim şuan burada sıcaklık -2 derece umarım siz de merkez de görürsünüz 🙏
-
rakım baya farkeder bu sistemde dikmen keklik pınarı oran falan beyazlamıştır
Merkez de olanlar ile konuştum şakır şakır yağmur var diyorlar
-
Ankara rakım 1295 Dikmen'in tepesi 5 saat oldu hala kar ve yoğun sis var yollar hariç her taraf beyazladı ❄❄❄
-
Konumum da şiddetli fırtına ve yoğun kar yağışı tipi var sadece hava bildirisi yapmak için söylüyorum onun dışında konumuz şuan bu değil tabiki
-
deprem oldu
Ankara da hissedildi mi
-
Deprem büyük sıkıntı oldu yaa herkese geçmiş olsun Rabbim sağ kalanlara sabır vefat edenlere rahmet etsin
-
Ankara boşluğu totemini ileri sürüyorum yarın akşam gömüleceğiz
İşte bir Ankaralı olarak beklediğim durumm deevaammm ❄❄❄❄
-
Ülke geneline yayılır
Şuan herhangi bir modelleme de yok ama atmosfer bu tabi heyecanla bekliyoruz diyeyim çünkü hiçbir model de yok gibi duruyor şuan
-
hava kapattı hafif hafif atıyor sıcaklık -9 oldu ❄❄❄
-
Evet o tarihleden sonraki günler
Hocam peki sadece Marmara için mi yoksa ülke genelini kapsayacak bir sistem mi
-
Mgm yarın gece tekrar kar alacağımızı söylüyor. Orta kuvvette kar ikonu basmış.
Kırıkkale için ise pazartesi yoğun kar ikonu koymuş bakalım..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM nin uzun vadeli tahminin de pazartesi gününe aslında yoğun kar koymuş Ankaraya özellikle yüksek doğu ve güney bölgelerin oraya da anlamadım yani her taraf için orta kuvvet diyor
-
Salı günü demiştim
Devamı var değil mi hocam sürpriz seviyoruz biz malum radar bozuk
-
radar deli etti beni dün
Hepimizi etti zaten ben konumum da windy den bakıyorum dışar da kıyamet var radar da yağış yok mgm de iptal ben de bıraktım dedim yağsın izleyeyim saat 3 de biter dediler kar sabah 7 ye kadar yağdı burda ha tabi aynı yoğunluk değil ama yağdı ondan sonra sövdüm yattım zaten