pazartesi genclerbirligi-bjk maci saat 7 den 4 e alindi. Yogun kar yagisi mi bekleniyordu ? Angora
Evet o maçta tam kar yağışının yoğun olduğu saate alındı oynanmaz muhtemelen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpazartesi genclerbirligi-bjk maci saat 7 den 4 e alindi. Yogun kar yagisi mi bekleniyordu ? Angora
Evet o maçta tam kar yağışının yoğun olduğu saate alındı oynanmaz muhtemelen
Bir sıkıntı yok gibi sanki hocam ama söz konusu Ankara olunca ürtkütüyor neyseki karasal alandayız da tek ihtiyacımız olan şuan nem bakalım heyecanla bekliyoruz
Kırıkkale kar alır mı bu sistemde..alırsa ne kadar alır tahminen..
Alır tabi de yani İç Anadolu için cm tahmini yapmak o kadar zor ki biz şimdi 10 cm diyelim ama fazlası olursa da ordaki kardeşlerimizde sevinirler en azından üzmemiş olalım
Hocam ben de çalışıyorum ama kar sevdası bir başka
Özellikle barajlar için büyük bir önem arz ediyor
Ha bir de , şöyle 20 cmlik örtülere hasret kaldık o ayrı
Doğru evet hasret kaldık ama zaten bu gelecek sistemde 20 falan az gelecek gibi duruyor bize 20 de yeter bizde yağan kar en az Marta kadar yerde kalabilir ama 20 yi fazlasıyla geçecek gibi duruyor heleki 16 gece 17 gece arası kar fırtınası ihtimali de var zorlu günler bizleri bekliyor tabi daha vade uzun değişime de açık ☺️
Ankara
Ankara'ya %85 ler falan baya ürkütücü gözüküyor taa 13 gün sonraki %30 lar bile aslında önlem alınması bir durum oluşturabileceğini işaret ediyor 2011 deki kar fırtınasını hatırlayanlar bana hak verecektir gökgürültüsü ile birlikte
Bir sistem de bize yarasın yahu :))
Bu sistem bide gelirse öbürü bize öyle bir yarayacak ki ama işte evde oturanlar için güzel dışarda olanlar sokak hayvanları için büyük sıkıntı çalışanlar içinde öyle çünkü hem uzun soluklu hemde zaman zaman hakikaten çok yoğun kar bırakıyor yağan her karda tutacağı için bakalım nasıl olacak merakla bekliyoruz ??
Bosverin başka bölgeleri şuan kendi bölgemiz için muazzam şeyler oluyor
Ama hocam ben dedim 15,16,17 yoğun kar olacak dedim daha ilerisinin de kestirilmeyeceği zaten belli ama bizim korkmamıza gerek yok soğuklar bizde taa Mart başına kadar kalacak gibi çok büyük bir değişim olmasa yanlışım varsa düzeltin lütfen
Marmara ya öyle çöküldü ki yok bir metre yok 2 metre hayır o kadar kar yağmasının İstanbul gibi bir yerde nelere sebep olacağından habersiz adama diyorlar ki 1 metre değil de 50 cm beğenmiyor ya şaka gibi yaniii ya 50 cm kar tutsa bu çok büyük bişey
Kendi bahçelerine yagani sayıyorlar Galiba ?
Cm vermeyi sevmem ben yaşayıp göreceğiz artık
Zaten hocam Ankara'ya cm tahmini yapmak çok zor mesela geçen Ocak ta kar yağdığında bulunduğum konuma 20 cm kar yağdı ama daha yüksek yere o kadar yağmadı Ankara anlamadım neden böyle bir kopukluk var enteresan bir şehir
Yani hocam anladığım kadarıyla rekoru kıracaz herhalde 33 cm MGM de öyle söylüyor eski rekoru egale ederiz diye düşünüyorum gerçi 2010 da 60 cm kar vardı ama neye göre hala 33 cm anlamadım
Biz bahsederiz hocam boşver onları
Allah razı olsun bakıyoruz ya modelleri falan okuyoruz Ankara için baya şey var birde 21 inden sonra taaa Marta kadar bir sistem gözüküyor o da çok enteresan herhalde bundan sonra full kar alıyoruz bunu görebiliyorum yani umarım değişmez
Hocam temkinli olmakta fayda var 30 da olabilir 5 de biliyorsunuz veriler çok değişken
Tabi ki aynen öyle Ankara'ya yağan kar rahat tutar çünkü hava çok soğuk
Abi zaten Ankara'yı tahmin edemezler Ankara çok sürprizlerle dolu bir yer nem olursa ve yağış da olursa Ankara'yı tutamazlar zaten Ankara'ya 30 cm ve üstü kar yağsın bittik ya ama yağsın artık az da biz görelim değil mi
İç Anadolu dan hiç bahsetmiyorlar ki zaten Allah'tan MGM ye yakınım da haberler geliyor
Biz 20 cm bile alsak yerde en az 10 gün kalır yani yağıp hemen erimesimi yoksa kalmasımı rahat olun ya