Konumum da dün sabahtan itibaren kar yağışı devam ediyor şuan daha ince ve daha yavaş Ankara için tek sıkıntımız radar yok göremiyoruz nerden ne geliyor ama hava sıcaklığı konumum itibariyle -3 derece
melihgkc tarafından yazılan gönderiler
-
-
Alçak kesimler başlangıçta sulu kar olabilir ama tatmin etmez o yüzden pek umursamıyorum dediğim gibi asıl gözüm şubat başında şöyle -2 derece de yağan karın tadı farklı oluyor
Aaa tabi geçen gün merkeze ilk kar yağdığın da benim burda beyaz dı ortalık ama çok kalmadı soğuk müsait yağışı yakalarsak en azından benim konum sağlam yağış alır
-
Direk kar olarak başlar kardeşim şanslı yerlerdesin foto bekleriz alçak kesimlerde 2-4 şubatı bekliyeceğiz ya efsane ya kestane olacak potansiyeli var
Alçak kesimler için de baya bir umut var bir de şu radar bozuk olmasaydı daha iyi olacakta neyse şuan aşırı rüzgar var ama hava komple kapalı belli potansiyeli var bakalım
-
En şanslı yer diyebilirim örtü bile oluşabilir
Dikmen Çaldağ tepesi 1350 rakım hava aşırı soğudu az önce hafif attı ama galiba 2 saat sonra falan başlar diye umut ediyorum ❄❄❄
-
İç kesimlere güzel yağmur kar vermiş beğendim
Evet özellikle Ankara özelinde yükseklere sağlam kar yağışı yapar 1000 rakım üstü yerlere ❄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyice sıvadı. Daha fazla paylaşamıyacağım model sonunu atarım. Herkese hayırlı günler diyorum. İnşALLAH herkese bol karlı günler dediğimiz günlerde gelir. Bu arada güncelleme başlangıcına yetişemedim ondan 144 saatten başladım öncekileri atasım gelmedi sonradan kusura bakmayın.
Senaryo senaryo deniyor moral bozmaya gerek yok bütün veriler 8 inden sonra ciddi hareketlilik var diyor hatta ve hatta çok enteresan yağışlar ön görülüyor gelir gelmez bunu zaman gösterir ama Gfs nin şu sunduğu çıktı çok da üzerinde durulacak bir çıktı değil MORAL BOZMAK YOK YOLA DEVAM ❄❄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyice sıvadı. Daha fazla paylaşamıyacağım model sonunu atarım. Herkese hayırlı günler diyorum. İnşALLAH herkese bol karlı günler dediğimiz günlerde gelir. Bu arada güncelleme başlangıcına yetişemedim ondan 144 saatten başladım öncekileri atasım gelmedi sonradan kusura bakmayın.
-
ya bırakalım da herşeyi Suudi Arabistana lapa lapa kar yağmış bu sene herşeye gebe olabilecek potansiyele doğru gidiyor barajlar inanılmaz seviyede az daha yağış alamazsak yazın çeşme ararız vallahi duru vahim moral bozmaya gerek yok herşey Allahtan bakalım nasıl olacak
-
şu güncellemelerde kış ayı içerisinde sarı ve tonlarını görmek bir tek beni uyu etmiyor diye düşünüyorum neredeyse üzerimize çökecekler komple 😡😡😡
-
Melih kardeş sahil bandina hiç etki etmez . 500h bile boş. İç kesimlere yağış olursa kara cevirir yüksek kesimlerde
Vallahi bir Ankaralı olarak bize yarıyor diye düşünüyorum 😊
-
Devam, fikrinizi yazınız abilerim, >>>WinteR<<< hocam balina peşinde ondan
Hepimiz onun peşindeyiz tabiki malum barajlar bu yazı pek kaldırmayabilir hocam ile birlikte balinanın peşindeyiz İnşallah da alıcaz inanıyoruz😊😊
-
Bu kısımları acil hızlı geçmemiz lazım. Sistem adına konuşulacak bi durum yok
Hocam tabiki büyük balık önemli ama o tarihler deki yağışa baktığım da iç kesimler ve karadenize sağlam kar veriyor bir kaç güncellemedir yoktu bunun bu gece gelmesi ilerisi için bir tık iyi olabilir diye düşünüyorum.
-
ufak bir parça indirmeye başlıyor 🤔🤔 2 Ocak civarı
-
Bütün radar uygulamaları mgm den alıyor mgm de bozuk olduğu için eski usule devam Zonguldak radarından biraz belli oluyor ordan idare edeceğiz
Durumların aksine konumuma sağlam kar yağdı yağmaya devam ediyor ama henüz tutmadı eğer gece de devam ederse sabaha güzel görüntü olabilir
-
Eren Windy de verileri mgm den alıyor başka radar verisi yokki hepsi mgm den alıyor
Aynen nerden bileceğiz mesela ne kadar daha devam edecek windy de sıkıtılı mgm zaten bayadır sıkıntı başka radar uygulaması var mı bilmiyorum
-
radarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. genelde doğrudur
Orda benim konum da yağış göstermiyor 😂😂