Bugün akşam saatlerinden itibaren uzun soluklu soğukların ve yoğun kar yağışının etkisine giriyoruz hiçbir zaman kar harıitalarına inanmayan biri olarak söylüyorum eğerki sağlam nemi yakalarsak 2011 i geçebiliriz bkz hatta o tarihte MGM bile bu kadar yoğun kar beklemiyordu konumum da 1 metre kar vardı dediğim gibi sıcaklık okey bir de üstüne nemi yakalarsak Ankara için tam bir BEYAZ GÜZELLİK diyebiliriz şimdiden hepimize iyi takipler, takip yapalım ama dediğim gibi Ankara tahmin edilesi en zor şehirdir bence kar haritalarına bakarak üzülüp sevinmeyelim tadını çıkaralım Herkese İyi Günler Dilerim 😊😊❄❄❄❄🥶🥶🥶🥶🥶
melihgkc tarafından yazılan gönderiler
-
-
icon canımı sıkıyor benim yağışı kötü verdi 6-8 cm lik bir kar verdi
düzelir o ecmwf muhteşem görüntüler veriyor bak Antepe o zamanlar Antepi de tek Ecmwf gördü nerdeyse 1 metre kar aldı Belediye Başkanı bile şaşırdı 😂😂
-
bu kış çok kötüydü iyi oldu umarım böyle gelir
Umarım kardeşim İnşallah Mgm de muhtemelen ya yarın ya da Cuma günü yoğun kar ikonlarını koymaya başlar
-
böyle bişey gelirse harbiden felaket
Aynen öylee ama özledik be Arda kaç senedir yaa özlem vaar ööözleemm
-
Uzun zamandır yoktum ama şunu söyleyebilirim ki Ankara 2011 i unutacak eğer ki farazi olağanüstü değişim olmazsa ciddi anlamda hayatı durduracak kar geliyor Gözümüz Aydın Ankaralı kardeşlerim ❄❄❄❄❄❄❄ o zaman Ankara için manşet YOĞUN KAR , TİPİ , FIRTINA GÖRÜNTÜLER BAŞKENT ANKARADAN
-
İç Anadoluyu kara gömüyor da şaşırıyorum şuan
-
O değil de modellerin diyagramın Mgm nin Ankara için can çekişmesi hayatımda bu kadar eğlenmedim 😂😂😂 en son 2012 de de aynısı olmuştu her sene oluyor da gerçi 2012 de konumum da 80 cm e yakın kar vardı ama hiçbir model de Mgm de hiçbir havadurumu uygulamasında yoktu
-
Ulaan İtalyaaa şuna bak nasıldı ne hale gelmeye başladı 😡😡
-
melihgkc alıntı yaparken resimleri sil yada kişi ismi etiketlesen daha iyi olur görüntü kirliliği karmaşıklığı oluyor
Tamamdır hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. üsteki çok naz yaptı hadiii
Mor mu oo ❄❄❄❄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankara gene yağış kesti olarak gözüküyor ama basınç güzel keşke nem haritası falan da olsaydı Aaahhh Ankara Aahhh tahmin etmesi neden bu kadar zorsun 🤔🤔
-
o değil de İtalya sıcaklık rekoru kıracak neredeyse 😂😂😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankara uçuyor gibi devaammm ❄❄❄😎😎😎
-
Bugünkü canlı takiplerde bende varım ülkemiz özellikle Ankara adına hayırlı olur umarım ❄❄❄❄😎😎😎😎
-
Ankara sıcak cephe kara devam
Ankaranın senesi olacak bı sene özleediikk ❄❄❄