Merak ediyorum bu accuweatherin Ankara ile ne alıp verememesi var sistemler yıkılıyor adamlar hala yok diyor eeeeeeyyy accuweather kimsiinn seen yaaa 😡😡😡😡
melihgkc tarafından yazılan gönderiler
-
-
8. senaryo gfs kar haritası var mı böyle bir şey yok...
Aynen yok mu bir kar haritamız❄❄❄❄
-
Hoş geldiniz sizde bir hafta sonra uykusuz geceler başliyacak gibi kar nöbetleri başlıyacak inşallah
Aynen öyle geçen sene nasıl burda hep beraber beklediysek gene aynı şekilde bekleyeceğiz
-
Eveeett uzun bir zamandan sonra herkese merhabalar yine bir kış başlangıcı yine Ankara için Kar beklentilerimiz, takiplerimiz başladı ama 2022 ve 2021 in muhtemelen son kısımları hem Ankara için hemde tüm Türkiye için verimli olacağını düşünüyorum yağmurlar zaten buna eşlik ediyor 18 inden sonra ise Kar da güzel bir sürpriz yapacaktır diye umuyorum bu kış çok uykusuz kalacağız gibi duruyor yeniden herkese Merhabalar 👋👋👋❄❄❄
-
konumumda kar yağmasını geçtim kıyamet kopuyor da ustatlar var mıdır bu yağışın devamı yoksa geceye kalmadan bitecek mi❄❄❄❄❄❄❄
-
konumumda kar 45 dk dır yağıyor ama rüzgarla birlikte ince ince artar mı bu durum
-
konumumda güzel kar yağışı var
-
güzel kar yağıyor konumumda ❄❄❄❄
-
Zaten çok bişe beklemeyin gece belki yine buna benzer kutleler gelebilir ama tatmin etmez şahsen ben takip etmiyorum kırıntı bunlar
Ankara sürpriz sever hocam ❄️❄️??
-
Sanki Bolu üzerindeki bulutlar geliyor gibi bizim bu tarafa doğru
-
Hangi ilçedesin? Bizde kar durdu da
Mamak
-
Daha devam eder mi sizce
18 dk önce yazmışım. Tekrar başladı kar.
Şuan bir tık daha güzel ve daha büyük yağıyor gece boyu devam eder mi bilemem ama hava güzel kapattı radara bakabilen var ise bi destek çıkabilir bize ❄️❄️
-
Arabaların üstü beyazladı kaldırımlar zaten beyazdı tahmini şimdilik 1 cm falan ekstra katkı sağladı. ❄❄
-
Kar biraz da olsa kuvvetlendi ?. Artık taneleri seçebiliyorum
Evet evet potansiyel var gibi bakalım nasıl olacak
-
Kum gibi kar yağıyor. Umarım şiddetlenir ?
Diyagramlar da oranlar güzel yarın akşama kadar bir olasılık var gibi