Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Selamun Aleyküm hayırlı geceleriniz olsun
-
Kar sınırı kendi bölgem olarak örtü olmasa da Deniz seviyesine kadar inmiştir 14.12.2024 / Beklediğim bir sistemdi 10 Aralık sonrası Tabi sistem rakım odaklı oldu orası doğru ona bir şey diyemem ama Kar sınırının Deniz Seviyesine indiğini de söylemeden edemem.
-
mehmet civan abi ben varım ama şuan elimde bir proje var onu bitirmem gerek ondan sonra boşum
-
eger yaparsak tam yapariz Hasan61 benim ozelligim o bir isi ya tam yaparim ya hic yapmam. neyse burada konusyalim bunu ortak bir platformda topluca degerlendirelim. app konusunda ben varim. istiyorumda isin gercegi. yani ben arkadaslarima falan bakin ben bu sitede su su pozisyondayim deyip bununla gurur duyabiliyorsam bizler icinde elimden gelen herseyi yaparim sorun yok buyuklerimize anlatiriz hesabimi kitabimizi yapariz ufak bi app ile baslar gerekirse ecm de gfs den kendini gucelleyen proces lere hatta daha fazlasini bile yapariz. gereken tek sey takim olabilmek ki biz bir takimiz zaten hepmiz yani en azindan ben oyle dusunuyorum kendimi buranin bir parcasi olarak goruyorum.
(ai ile cok deneyimim yok mesela genc olarak sen yapay zeka kisminda arastirirsin. kodu yazariz kod problem degil cok fazla app yapmadim ama embedded operating system architecture im ben laf aramizda.)
BİZ TAKIMIZ(AİLEYİZ)
-
Bölgesell rüzgarlar çok değişken değildir bizim sağlam bir sistem almamız için inmesi gereken Aralık 25-20 ve altı şimdi ayın 10 una kadar 30 dan 50 artmış 20 günde hemen hemen yanı 50 den 20-10 bandına inmesi en az 1-2 hafta daha sürer
Eren bölgesel olarak bakarsam bu değerlerde kendi bölgem sistem alma olasılığı yüksek olarak görüyorum. Dediğin gibi en uygun tarih aralık 20 gibi görünüyor ancak 10 aralıktsn itibaren bir ivme söz konusu bunuda söylemeden edemeyiz yani kutup soğukları güney enlemlere inmeye başlayacak. İç kesim sistemi olur olmaz bilemem endeks olarakta bölgem adına güzel ilerliyor. Ve pw aralık ikinci yarısından itibaren de gücünü kaybetmeye başlayacak kıyılar için ozaman daha net bir şey söylenebilir evet tüm kuzey kıyılar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık 03 değişecektir o süreçte zonal rüzgarlar aşağı doğru ivme almış ardından yükselmiş zaten grafikte. 10 aralık sonrası polar atak almamız olası bence.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buralar bir kaç güne karışır ☺
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dersim bittikten sonra açıklama yapacağım, sadece bir fotoğraf olarak kalmayacak. Kısaca şunu belirtmek isterim: Güçlü kutup kemeri 5-10 Aralık'tan itibaren zayıflamaya başlayacak. Bu da AO'nun (Arctic Oscillation) negatif bir seyir alacağı anlamına geliyor. Bunun sonucunda kutup bölgesinde yüksek basınç etkili olacak ve soğuk havalar güney enlemlere doğru itilecek. Soğuklar orta enlemlere kadar ulaşacak.
-
bu aralar bosum 2 ay daha madem biseyler yapalim forumda merakli arkadaslarimizda varsa. havalarin sesi app deneyelim. Hasan61
Bir projem var abi onu bitirim Yaparız bir şeyler. Ne üzerine işleyiş nasıl olacak sen onları istersen kafanda bir kurgula yazıya dök bana dönüş yaparsan bir şeyler düşünürüz abim ☺
-
mehmet civan abi yaptım sonunda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık Hasan61 karsız BİR güncelleme oldu .
Izlanda sağ olsun :D hocam önemli olan yapının oluşum şekli o bozmadıkça vade yaklaşınca neyin ne olacağını belli eder Şuan önümüzde güzel bir süreç var Allahın izniyle güzel sonuçlarda verecek iç kesimler startı verdi yaylar zaten doldu bu sene çok değişik bir patent yaşıyoruz Özlediğimiz kar yağışlarını göreceğimizi tahmin ediyorum.
-
GFS 12z güncellemesi sona ermiştir.
-
-
bana özel bir çıktı herhalde sibirya :D