kuzeydeki -16 çekirdek doğrumu benmi yanliş görüyorum?
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kaçırdığımız bir nokta var Hasan61 Mjo endeksi 1-2 .fazda bahsedilen tarihlerde buda endekslerin negatif ile nötr civarında olması yani endeksler bir anda çakılabilir -1,-2 civarına çok güçlü sinyaller olmasada.
Mjo ya bakmamıştım buna 20 kasım gibi bir daha bakalım değişim olacakmı olmayacaksa denge değisecektir.
-
Akşam GFS güncellemesine hepinizi bekleriz. Hasan61 hocamız paylaşımda bulunacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu akşam beni maruz kılın arkadaşlar bir yere yemeğe davet edildim sohbet muhabet olur geç kalırım eğer müsait değilsem herhangi bir kardeşimiz paylaşabilir.
-
Sahutt hocam 24h aralıklı atarsak daha iyi olabilir
-
Evet ne yazık ki modeller bu sabah hepsi de Grönland blokajı verme yoluna gitti. Kasım ayı son 15 günü durgun ve sakin havalar şeklinde kendini gösterecek gibi duruyor.
Daha vade okadar uzun ki şuan Grönland blokajı kesin demek saçma endeksler o yönde değil çünkü 🤝🙂
-
20 kasıma kadar bugün de dahil 3 yağışlı dalga alıyoruz ki bu da kasım için fena degil
İşte demek istediğim bu varsın yağış kar olarak gelmesin ama yağmur ihtiyacı var en azından kuraklık son bulur Her şey zamanına göre olur inşallah.
-
GFS öğlen güncellemesi ile biz de siftah yapalım o zaman. 🫡
Takipte olacağim akşamda bende olsun ozaman
-
-
gece GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sabah GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ama istikrar güzel
-
tipik İzlanda sistemi
-
Grönland blokajı verecek buda galiba
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor üstümüze olmasa çok güzel gidiyo
Oldu 😂
-
Verilerle doğru oranda ilerliyor bu tarihlerde bir şey olacak kıyılarmız bazı bölgeler kar bazı bölgeler kky olur tahminen neyse en azından yağışlarımız başlıyor Allah'a şükür.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.