Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS Akşam Güncellemesi Başlamıştır
Güncellemeyi 24H aralıklı paylaşacağım Hayırlı Takipler.
-
Bilgisayarın güncellemesi var onu yapayım geliyorum.
-
Hasan61 büyük harflerle yapmış bulunduk, değişim de edebilirim
Böyle iyi dersen devam
Hasan61 olsun abi sana zahmet
-
Sendeyiz o zaman
Şu nickini de duzelttsen mı?
Abi ben yapamıyorum profil düzenlede yok sanırım yöneticiler yapabiliyor yapabiliyorsan Hasan61 yapsana
-
GFS güncellemesini paylaşacak biri yoksa bu Akşam almak isterim
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ECMWF Haftalık Tahminleri
2-9 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi
9-16 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi
16-20 Aralık Yüzey Sıcaklıkları Anomalisi
2-9 Aralık 500 hPa Anomalisi
9-16 Aralık 500 hPa Anomalisi
9-10 Aralık Tarihlerinde ülkemizi etkileyebilecek bir polar atak söz konusu verilerde destek veriyor modellerin henüz bunu görmesi erken ancak vade yaklaştıkça o sistemde görünecektir gibi duruyor. Sistem olarak 9-10 aralık daha olası gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
hosgeldin gugul ozlettin kendini.
ust seviye alcagi karada yuzey sicakliklarinda degisiklik yapmaz.. merkezi sicak degildi cekirdek konveksiyonu olmadi. sanki ull gibi oturdu ama ic anadoluya haklisin.Hoşbulduk Abi bana yardımcı olurmusun şu macos kurma işinde vmware bir türlü kuramadım virtuelbox denedim yine aynı hata ile karşılaştım bir türlü yükleme ekranını geçemiyorum izlediğim videolarda veya dolandığım forumlarda adamlar takır takır yapıyor işliyor Aşama aşama maddleri Denedim yine olmadı. Android uygulama geliştirime üzerine kendimi baya bir geliştirdim de react-native üzerine uygulamalar kodluyorum fakat işte mac için uygulama portlamam gerekiyor bunun içinde xcode geliştirme arayüzü gerekiyor bunuda windows açmıyor apple özel bir editör elimde bir mac olmadığı için veya bir apple cihaz uygulamayı test edemiyorum sistemim güçlü olmasına rağmen yükleme ekranında takılıyor
-
benim hayatimda gordugum en karmasik sistem bu sistem arkadaslar. saatlik olarak hersey degisiyor.
Normal değilmi abi ULL yapılı sistem
-
mehmet civan abi merhaba sanal makineye macos sonoma kuruyorum ancak yüklenme ekranında kalıyor bir bilgin varmıdır? Bir türlü çözemedim
-
Eline emeğine sağlık hocam