Sahutt hocam nasılsın orda durumlar nasıl aielen yakınların nasıl?
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şakamı bu ya depremzedelere gönderilen ayakkabılar pavyonamı gideceklr kardeşim bunlar hey allahım YAZIK
bizim bu milletimiz böyle oldukça biz daha çok felaket yaşarız
-
Hasan61 faylar hareketli bekleyebilir
Erenim bir kaç wp grubuna ses atılmış AFAD bildirmiş veya inşaat mühendisleri takip ediomus pek inanmadım ama Hatay fayinda yığılma var diyince bir tedirgin oldum wp atıyorum bak dinlerisn
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ne kadar doğru bilemem Allah bilir ancak 8-10 Şubat arasında bir deprem daha bekliyormuş bu arkadaş Kendisine deprem kahini deniyor + olarak 13-14 Şubat gibi bir şiddetli deprem daha bekliyormuş
-
Göçük altında kalanları arayıp trolleyen o..... insanlar var
NE desek kardeşim ne desek ancak sadece diyebiliyoruz eylem kullanırsak suçlu biz oluyoruz böyle adaletin..
-
Allah'ım ne zihniyetsiz insanlar var kalkmış yayın açmış deprem takibi yapıyor hediye dileniyor yazık yemin ediyorum yazık, bizim toplumumuz böyle oldukça biz daha cok cezalandırılırız Allah tarafından yazık cidden yazık 😡🥺😥
-
Nasıl bir gün bu ya hala aklım almıyor
-
Allahım bu rakam dahada artacak offff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gram uyku uyumadım o görüntüler kafayı yicem hayatımda ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum 🥺 Allahım sen bizi affet dünyanın cığrı zaten çıkmıştı erkek erkekle kadın kadınla ne terbiyesizlik ne circeflik varsa insanlarımızda başlamıştı cezalandırıyor bizi başka bir açıklaması olamaz bunun..
Yabancı ülkeler Kur'an-ı Kerim'i yakıyorlar. rabbim bizleri korusun bu devam edecek mi belirsiz artcilar devam edecek o belli yeni bir deprem olurmu mualla
-
Malatyada yine olmuş
-
Artçı değil ki bu
Eren artçı değil zaten
-
Yine sallandık
-
Daha 2 ay devam eder onlar
Eder hocam 😥
-
Artcilar devam ediyor