Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Psikolojim alt üst oldu gelen görüntüleri gördükçe bizde olabilirdik o enkazlarin altında 😥🥺
-
Neyse neyse ben çıkıyorum yoksa burda kalırsam kalp kırıcam
-
Sinan hocam şu arkadaşın yazdığı yorumları rica etsem silermisiniz yada bugünlük foruma girmesini yasaklasaniz veya yorum atmasını cidden bugün hiç çekimicem onu GECMİS OLSUN TÜRKİYEM ❤️🌹
-
Ya Salih Allah aşkına bırak şu elinde ne telefon pc ne varsa çık git kardeşim beni dellendirme başlarım senin şimdi kışına soğuğuna, en sevdiğim mevsimden beni nefret ettirdin İnşallah yaşamazsın bir gün sende böyle bir şey ne diyim sana kardeşim
-
Arkadaşlar sizden ricam bugünlük hava ile ilgili konuşma olmasın Ülkemiz büyük bir badire atlattı o konuşulsun, telefon hatlarını meşgul etmeyin ve yalan yanlış bilgiler yaymayin.
-
Salih bak bugün insanlarin sinirleriyle oynama bişey yazacaksan git İzmir sayfasına yaz ama bugün kimsenin sabrını zorlama
Mümkünse hava ile ilgili kar ile ilgilidir bir şey konuşmasın yemin ediyorum kırarım kalbini o enkazın altında bizde olabilirdik.
-
AFAD: Malesef 76 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 440 vatandaşımız ise yaralı, Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diler ailelerine baş sağlığı dilerim yararlı olan vatandaşlarımızında Rabbimden şifa dilerim.
-
Hasan geçmiş olsun kardesim
Hepimize geçmiş olsun hocam böyle bir gece ilindefa yaşadım yattığın yatak bir ielri bir geri gitti kapılar kapanıp açıldı Trabzon/Vakfıkebir dolaptan sesler gelmeye başladı biz pek çok hissetmedik ama çok büyük kayıplar ve yıkımlar var hocam halada artcilar devam ediyor 🥺😥
-
İzmire dekler geliyor hava durumu karlı diyor oleyyyyyyyy son 10 saat te döndü vallahi
Salih sevincini anlıyorum da şuan değil be kardeşim şuan değil şuan sevinmenin sırası değil neredeyse tüm ülke sallanmis şu yazdığın yazı cidden çok kırıcı çok üzücü.
10 il 7.4 büyüklüğünde sallanmis vatandaşlarımız enkaz altında yapma kardeşim.
-
Benim yatağım geldi gitti sonra dolap gıcırdatma ya başladı kapılar kapanıp açıldı ilk başta anlamadım sonra lambalara baktım sallanıyor bir kaç sn sallandık sonra durdu ilk defa böyle bir şey yaşadım Rabbim daha beterinden korusun bizleri GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE 🌹🖤
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yabancı bir kişi 3 Şubat'ta belirtmiş bir deprem olacağını.