Çok geçmiş olsun arkadaşlar, rabbim daha beterinden korusun bizleri görüntüler hiç iç açıcı değil. 😥🥺
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler arkadaşlar sabah daha farklı bir çıktı göreceğiz hala oturmayan baya şey var Eline sağlık Melih08
-
Ben beğenmedimm
-
Sibirya beklemeyin arkadaşlar bu arada wriscuttern
Gugul kardeşim sibirya kimdu?
-
Gugul yolda sesini duydum geleyim dedim
-
O su an giremez ilerleyen vakitlerde 😊
11 den sonrası :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işin içine birde kutup yükseğimi girdi off tadından yenmezz
-
5 sonrası Şubat sistemi daha güçlü gelebilir azor daha dik tırmanacak
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Güneş doğdu avuçlarımda, bahar yüzümde
Hayat okşar ruhumu, derinlerde
Bilen var mı aklım nerde? alıp götürdün
Sormak gelir içimden, rüzgar mısın, aşk mısın? -
yazdığım yazı sakın bölgecileğe girmesin ilk sistem için potansiyeli artma yolu gözüküyor ilerleyen güncellemerde bunu görebiliriz.
-
Gayet güzel bir güncelleme olmuş yakın vadede soğuklar karadenizde kadar inmiş ancak doğu karadenizde bir ab patladığı yüzünden doğu karadenize ulaşmadan ne varsa eritmiş ben çok sevdim güncellemeyi akşama görülmek üzere
genel hatlaryıla ülke geneli güzel yağışlar alacaktır ama oturmayan hala çok şey var.
Yağış konusuna şimdi girmeyin derim o daha çok değişir(batı bölgeler için)
-
-
Athena dostum devam edebilirsin işin yoksa ben bi dışarı çıkmam gerekecek daraldım evde uyku bastırdı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. uykum geldi :D