Hazırlanalım yavaştan
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
sıkıntı yok gfs paylaşırız o zaman
hocam ecmwf yi al hatlar hep karıştı vallaha gfs için yazmıştım ben öğleyinde :D
-
Çok güzel bir yorum teşekkür ederim kendi adıma...
Gönül isterki tüm bölgelerimiz alsın hocam ama bölge bölge topografya şartları her şeyi alt üst edebiliyor neyseki yağışlarımız tüm ülke genelinde güzel görünüyor allahın izniyle bereket ayı olacak şubat ayı
-
Akşam GFS için gönüllü arkadaşımız varmı? trafik karışıyor
hocam gfs benim :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam bende demiştin oda gfs sanıldı Hasan
Anlaşın işte
abi ecmwf yazmıyordu orda ben görmedim akşam bende okudum sadece :D kusura bakmasın arkadaş
-
Ecmwf akşamda bende o zaman
ben almıştım
-
Selamün Aleyküm hayırlı günler herkese Giresun/Bulancak Tepecik Köyüne(500-600 rakım) ve sahil kısmına acaba ne zaman kar yağacak tahminlerinizi düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum tahminci ve gözlemci abilerim
hafta içi o rakıma kadar kar seviyesi inecektir sahiller için 7 şubattan itibaren şartlar daha olumlu gözüküyor ancak değişebilir 5 Şubattan itibaren sahillerde lokal bazlı yağışlar görülebilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam bende :memnunseytan:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. aldım kabul ettim cebime koydum hadi bayy
-
Müthiş bir ülke sistemi koy çerçevele
-
bu güncellemeden sonra gelecek olan senaryolara ve diyagramlara odaklanalım birde
-
asıl olay şimdi
-
Arkadaşlar sadece güncellemeye odaklanalım diğer modeller konuşulmasın rica ediyorum sonra bölge tartışmasına gireceğiz kimi modeller kimi bölgeler için olumlu kimiside olumsuz GFS öğle güncellemesine odaklanın şimdilik boşverin diğer modelleri.