hala modeller arasında farklılıklar olsada doğu karadeniz kıyıları da örtü alacak gibi duruyor trabzon ve rize için diyorum giresun zaten alıyordu
peki bu geceden kky çevirme ihtimali varmı yağışları?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhala modeller arasında farklılıklar olsada doğu karadeniz kıyıları da örtü alacak gibi duruyor trabzon ve rize için diyorum giresun zaten alıyordu
peki bu geceden kky çevirme ihtimali varmı yağışları?
Doğu karadeniz için bilgi alabilirmiyim arkadaşlar
Öğle güncellemesi paralı biliyorum ben sabah akşam meteociel de
Hocam bilmiyordum af ola
ECMWF'nin öğle güncellemesini sadece aboneler mi görebiliyor
Hayır herkes görebilir metrociel sitesine girip
Ecmwf sabah güncellemesinde Trabzon Beşikdüzü nasıl durumda
Hocam yarın akşam saatlerinden itibaren yağışları kara çevirir çarşambaya kadar kar yağışı gözüküyor bakicaz artık öğle güncellemesi herşeyi belli edecek.
Arkadaşlar sabah ecmwf çıktıları gayet güzel doğu Karadeniz için fakat öğle güncellemesini görelim ondan sonra neyin ne olacağı belli olur tüm bölgemiz için hayırlı olsun sistem , tüm bölgemiz hvadada olsa görecek karı o yüzden rahatım ?
Trabzon rakım 60 havadada olsa kar görebilecekmiyiz hava durumu uygulamam göstermiyorda?
Hocam 16aksam saatleri itibaren Yağış kara çevirecek gibi , 17-18 orta şiddete kar alacağız gibi bakalım sabah çıktıları güzel verfi ecmwf öğle bakalım ne yapicak
GFS doğu karadeniz için güzel güncelleme gidiyor hadi bakalım ecmwf ne yapıcak kesin leşti artık doğu karadenizde bu sistemden birşeyler koparacak :d
Pek anlamıyorum umarin doğru yazmisimdir , ama Doğu Karadeniz'de kar alicak ecmwf sabah güzel ciktilar verir, sistemin yıldızı samsun/ordu/Giresun olacak gibi bakalım atmosfer yanıtmayı sever Allah'ın işine belli olmaz modeller böyle gösterir ama birde baktım çok güzel kar almış etraf
Doğu Karadeniz sistem : 16subat akşam s saatleri giriş yapar die tahmin ediyorum , 17 güçlü 18 orta 19da da tamamlar gücünü nekadar yağış olur yağış haritasına bakmadım ama birşeyler olacak gibi , sistem tüm bölgeye hayırlı olsun
Evet bu sistemde de doğu karadeniz birşeyler alabilecek
Batırma durumu yok. Kar haritalarında büyük bir değişiklik olmaz.
hocam peki bu mgm neye dayanarak bu iconları koydu hala onu düşünüyorum
Ecmwf yarin sabahda buna benzer ciktilar sunarsa yogun kar ikonlarini Dogu karadenizden kaldirabilir mi?
Demekki bir bildiği varda ona göre koymuş o iconları bakalım ne olıcak gfs gece güncellemesi bozucakmı yoksa dahamı güçlnecek geçen senede sisteme 3 gün kala batırmıştı terkardan düzelmişti hatırlatırım.
Gfs , Ecmwf arasından kararsızlık var hala. Gfs doğu karadenizi güldürürken ecmwf böyle bir görüntü vermedi.
hocam bence sabah ecmwf düzelticek soğukları
Anlaşılan doğu bölgelerde kar görecek:)