Stratosfer irtifasında ısınma gerçekleşmiş demek oluyorki kutup girdabı zayılayacak gibi duruyor bunun etkisi ne olur modelleri takip etmeye devam edelim göreceğiz.
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eren evdemisin? pubg girelim diyecektim canım sıkıldı boş boş durmaktan
-
Go to italya
Üle bir günde pozitif konuş yav görüntüye diyoruz :D
-
Akşam model konusu çoşar diyim haa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sibirya avrasya kar örtüsü her geçen gün artıyor
-
-
bunu dinlemini tavsiye derim.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bitmek bilmeyen meseleler var
İçimi dinmez bir öfke kaplar
Bu gece susuyorum
Kendime saygımdan
Ama bir gün konuşucam..
-Kubilay karça severek dinlediğim sanatçılardan birisidir. Tavsiye ederim 🤗 bilen var mı ?
, bu şarkısını çok seviyorum bu adamınHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ben mi sevmedim seni
Yere batsın yalanın
Bütün yanlışların
Üzerime kalır -
Sinan bölgem adına bir tahmin alabilirmiyim hocam :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF akşam güncellemesi bitmiştir GFS gece güncellemesinde görüşmek üzere.
-
,,
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.