iskandinav 1045 bakalım ne olacak azorda destek geliyor, izlanda rahat dururda inşAllah :D
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başaracağımız Günlerde Olacak😉😉
Modeller çok kararsız çok ykaında daha güzel görüntüler göreceğiz endeksler ona işaret ediyor
-
Atlantik AB Dolu Asor Ölü
başaramadık abi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yana yana ben yandım, benim adım korken senin adın buzmu..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gem5Nemo Aralık Güncellemesi Tahmini: Bu sefer güzel bir şey yazamıyorum tablo okadar iğreçkki ocak ayını normallerin üstü sıcaklık vermiş...
Fakat aylık mevsimlik tahminleri çok tutarlı olmadığı için bi yandan seviniyorum umarım bu tablo böyle olmaz.
-
Kuzey ysrim küre olarak yorumlarsak devamında Grönland blokaj ve Avrupa'ya inen devasa soğuklar 😬
Klasik gfs aşkı neyse ecmwf ye bakalım bu yeni gfs cidden çok tuttarsız
-
Ya Dogulardi ya da küçük bir ull gelirdi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Küçük bir ul gelirdi ama çekirdek güçlü olurdu konuşulması bile gereksiz 🤣
-
Son saatler azor yükselir Sibirya Karadeniz'e dalar 🙈😁 gerçekleşme olasılığı %0.1 ancak o tarihlerde Karadeniz'e bir atak bekliyorum 🙂 19 sonrası deniz sogumasi için en ciddi atak ay sonu ve yıl başı
-
Hasan61 seversin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son saatler beni tav etmez 😁🤣
-
Oh mis gibi Afrika atağı içim ısındı 🤣
-
Burdayuk burdayuk 😎 ilerleyen saatlerr ışınla bizi yaso hocam
-
Bilgisayara gecebilirsem ben yapabilirim akşam güncellemesini veya yapacak arkadaş olursa bekliyoruz.
-
--
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kim yol veya koprü yaparsa ona tabii ki sorumu buda canım..
😂
-
Sinan reis 😂 şu emojiyi talep ediyorum oylamada başlatabiliriz 🤣🤣🤣 emojiler çok pasif kalmış ya değişim gerek bence