Her şeyin çaresi türk ovak 🤣🤣🤣🤣
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Uzun vade ao nao
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hiç Ama Hiç Beğenmedim. Ortalama Üstü Sıcaklık Ve Az Yağış🤮🤮
500hpa kırım ataklı sistemleri getirebilir yb batilarsa hocam sadece onu beğendim dediğin gibi ortalama üstü sıcaklık ama geçen seneye aynı gidiyor nerdeyse
-
Hasta olmak kadar sıkıcı bir şey yok ya hal desen zaten yok eziyet yemin ediyorum
-
Biz boşa yazı yazmayız dimi
Olmadı bu iş 🥺
-
Aralık son günler kar İtalya'da 😂
Sevmedim 🥲
-
Sinan abi senin şu modellerde görünme olasılığını erkene çeksek 12-13 Aralık nasıl olur? 14 çok geç bea 🤣
-
GFS parazit turetti o turemeseydi azor yükselip batı bölgeleri kara bogacakti takibe devam
-
Allah'tan aşıyı zorunlu tutmadilar yoksa yandık 😂
He ya
-
Çok sevindim çünkü bende hiç aşı hiç test olmadım hiç dokundurtmadım kendime şükür gayet iyiyim ama aileme dinletemedim babam annem 4 doz aşılılar bir sürü şey çıktı ve babam hastanede şu an 3 gündür yatıyor 😞 covid dediler bi Kriz yaşadı şükür şu an iyiye gidiyor 🤲 yani aşı olanlar olmayanlara göre en ufak üşütmede ağır geçiriyorlar bağışıklık düştü çünkü onların 😞
Bİz en başından karışıydık bu aşı olayına, evet dediğiniz gibi bağışıklık sistemini çökertiyor gençler bir şekilde atlatabiliyor ama yaşlılarda zor, metobilizma çöküyor. Sizi korkurtmak istemem ama köyümdeki çoğu kişi kalp krizinden vefat etti mekanları cennet olsun duş etmekten başka bir şey gelmez elimden Heleki o aşıyı vurdurken kağıt imzalatiyorlar ya ben onu gördükten sonra zaten iyiki yaptırmamışım dedim Çeşitli sorunlar mechulumuz değildir filan yazıyor o cümle zaten her şeyi belli ediyor. Ölsek dahi umurlarinda olmaz 🙃🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. italya sicilya daki stromboli yanardağı patladı 🌋
-
Her şeyde grefen var özellikle aşı denilen o sıvılarda bağışıklığınıza çok iyi bakın oyuna geldik☹️
Ben olmadım o aşıların hiç birini aielem izin vermedi koronada olmadım Allah'a şükür sadece karantinaya almışlardi kardeşimin sınıfında çıkınca 20 gün evde kaldım.
-
Geçmiş olsun Hasan, dökülüyor site şu aralar herkes hasta
Salgın var abi musluk sularından içmeyin ha birde 12 sinden itibaren lodos esecek dikkat edin çok kötü etkileyebilir
-
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Aynısını yaşıyorum şuan dostum
-
Modellere bir kaç gün daha verin kendilerine gelecekler heleki 14-15 aralıktan sonraki çıkan çıktılar daha güzel olacak endekslerde negatiften pozitife çıkış var o sırada sistem alabiliriz takibe devam 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.