Kutup rüzgarlarının hızında yavaşlama görünüyor
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. CFS ye güven yok ama ay sonu sürekli bir şey deneyip duruyor
-
Aralık modelinin beklenen benzerlikleri göz önüne alındığında, 1984-85 kışından birçok kez bahsediliyor. İşte 10 MB yüksekliğinde bir animasyon: stratosferik PV 1 Ocak'ta bölündü ve toparlanması Şubat ortasına kadar sürdü. Avrupa'da aşırı Ocak soğuğu ve Florida'da "yüzyılın dondurucu soğuğu"...
Kaynak:
https://i.hizliresim.com/eql1n3z.gif
Modellerde gözüken İskandinav ve Sibirya termik yüksek basınc nedenini EP La Nina.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık sonu CFS gösterse de göstermesede sistem bekliyorum ülke sistemi yıldız belirlemek şimdiden saçma olur ama sistem bir kaç güne belli olur Aralık sonunda sistemin gelmesi iyi olur çünkü Ocak ayının akıbeti belli olur aralığın ilk haftalarında pw guclensin son haftalarında ve Ocak girişte darbe yiyip sistem silsilesi Tabiki CFS bakarak bu tahmini yapmadım bazı klimatolojik indexler buna yol aciyor çünkü Hepimiz izleyip göreceğiz.
-
Kasım biterken önümüzdeki günlerde Orta ve dogu Karadeniz yüksek kesimleri gelen yağışlı soguk hava ile kar yağışlarını görecektir.
Bana yayla yolu gözüktü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 🤞🤞
geloooooooooo
-
Böyle bir çıktı bence saçma aralık ilk yarı beklenen iskandinav yb veya pozitif nao
ECMWF'ye bakalım birde
-
Akşam güncellemesini sollandırıyorum arkadaşlar ECMWF de görüşmek üzere
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
tek güncellemeyle olmaz alttanda darbe yiyecek sanırım
vade uzun o tarihlerde ao ve nao da dalganlanma gözüküyor zaten bakalım neler olacak ben 10undan itibaren patentin lehimize döneceğini tahmin ediyorum.
-
Hasan61 bak bakayaım batı avrupadan yükselen birşeyler mi var
Ordaki yüseklme patentin değiştiğini gösteriyor sanırım?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şimdi sen anlık baktın ben ileriye
orasıda doğru
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuzey batı kesimlerimizi etkileyecek bir atak geliyor..