Sabretmek demek
heh aynen bu demek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabretmek demek
heh aynen bu demek
Nasıl yani hocam ne demek o
eylül ekim kasım ın ilk haftalarında normallerden az kar yağışı veriyordu şimdi düzelmeye başladı demek.
ecmwf dönmeye başladı
Karadeniz bu sene yine diğer bölgelere göre yağış konusunda en şanslı bölgelerden olacağız Geçen seneden daha güzel bir kış beklentim var geçen sene yine güzeldi kış fakat 200mt üstü için diyebiliriz bunu Bu sene sahillerimiz özlediği kar yağışlarına kavuşacaktır sabırla bekliyelim.
Bu karmaşık basınç diziliminin bir mesajı var arkadaşlar soğuklar Rusya tarafında geçen seneden daha fazla ve daha soğuk bir şekilde birikmeye başlamış Lodos arkası .... Gerisi sizde yb li günlerden sonra Balkan/Kutup birleşimi soğuk hava atağı bekliyorum, Ve bu kışın Sibirya termik yüksek basıncının artık aktif olacağı bence kesinleşti Bakalım nereye vuracak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu Kış Sibirya aktif olacak,1075 Mb'a kadar çıkmış.. Yani durum şu ki arkadaşlar; ben Yola çıktım geliyorum, sadece zamanı var bekliyorum diyorr. 😎
Hay ağzına sağlık yaso hocam Eylül ayından bu sene gugulun aktif olacağını diyordum Ama batılı Qbo girmişti içine o beni karamsar ediyordu sadece bir indexr bakarak ta bozmak istemedim fakat Ekim ayında ordaki soğuma ve kasım ayının son günlerinde ki basınç artışı, Sibirya kar örtüsü bu sene güneye doğru çok genişlemiş bulunmaktaydı bakalım bunun ekmeğini kışın kim yiyecek
Bu karmaşık basınç diziliminin bir mesajı var arkadaşlar soğuklar Rusya tarafında geçen seneden daha fazla ve daha soğuk bir şekilde birikmeye başlamış Lodos arkası .... Gerisi sizde yb li günlerden sonra Balkan/Kutup birleşimi soğuk hava atağı bekliyorum, Ve bu kışın Sibirya termik yüksek basıncının artık aktif olacağı bence kesinleşti Bakalım nereye vuracak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Nerdeee
Şimdi nasıl girdin
Valla sinan abi bende bilmiyorum sürekli bastım bastım sonunda girdi
Dogru şifre ile girilmemesi imkansız,yine de teknoloji işi olabilir mi? olabilir Hasan ..
Sıkıntı ederse yine bakar Sinan başkan, Mahmut Sami usta
abi şifrem zaten baya kolay doğru şifre girdiğime eminim
Foruma giremedim bir kaç gündür şifreyi yazdım kabul etmedi neden acaba
Döner döner karadenizi ihya eder Tıpkı: 30 Ocak 2017 Gibi Kafkas topu inşAllah hadi bakalım aralık hareketli geçecek arkadaşlar Kasım 24 den sonra ilk ciddi soğuk atağı ülkemizi ziyaret edebilir Kutup rüzgarları zayıflıyor güney enlemlere soğuk akışı olacaktır Bu sene sibirya TermiK Yüksek Basıncınıda Aktif bekliyorum.
hacı naptın yavaş gel yavaş
Peki kuzey çalışır Güney çalışır ne anlama geliyor dostum
Güney yani Akdeniz çalışır güneyli kütleler gelir buda daha fazla yağış almamızı sağlar bı nevi, kuzey ise kırım Ukranya hattından soğuk hava atakları alabiliriz bu görüntüde kutup kolidoru açık Ocak Şubat bizimdir rahat ol sadece bekle . Eren birde senin yorumunu alalım
Açıklama da yapalım hocam sadece fotoğrafla anlamayan arkadaşlarımızda vardır bende dahil buna
Lehimize dönüyor ne demek dostum benim:) net bir şey henüz söylüyemiyorum zaten Sinan hocam tarih vermiş onu bekle ve model sayfasına sürekli bak Ocak ayında Kuzey çalışır Şubat ayındada Güney Çalışır demiş üsteki modeller.