ANADOLU YAKASI KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. ; arkadaşlar istanbuldan ptt ile kargo gelecek bana bugün saat 1 de verildi ve bun yazıyor şimdide transfer sürecinde diyor ptt ile ilk defa kargo alıyorum bu ne işe yarıyor? - trabzona
Hasan61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gümüşhaneden selam 😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kardeşim futbol oynamayın siz buneeeeee hata üstüne hata napıyor bunlar ya maç izlediğime pişman oldum
-
Kış geliyor gümbür gümbür ☃️😎
-
ECMWF 10 Günlük Süreçte Doğu Karadeniz’de Dağlar Güzel Kar Alacak Demiş
ben yaylaya yol alaym :memnunseytan:
-
Anlaşıldı yeni bilgisayarı WİN10 yapıcaz windows11 tasarım olarak iyide benim tarzım değil bea :D
Apple özenmiş sanırım :D tasarım konusunda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tek sorun şu windows10'a göre daha fazla ram yiyor oda tasarım ve animasyonlardan dolayı diye tahmin ediyorum detaylı araştırma yapmadım ama kullanımı hoş güzel
-
Hasan61 yap,at bakar
Format atıyorum abi pc ye atayım yapmya başlıcam
-
Sinan abi HS emojisi niye kalktı ya çok kullanıyordum onu :D ben birtane icon yapıp atsam eklenirmi acaba beğenirsen tabiki?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Günaydın HS Aielesi.
Hafta sonu havalar tekrardan kademe kademe ısınacak ancak aşırı derecede sıcaklık olacağını zannetmiyorum Basra etkisini kaybetti Afrika atakları olur bundan sonra.
Eylül'ün 2.haftasindada kuzey ve iç bölgeler ağırlık bir salınım gözüküyor.
--
Ardından Modeller yeni bir sistem daha belirtti takipteyiz 21 Eylül den itibaren kuzeyden inen soğuk hava Akdeniz'e kadar inecek sıcak Akdeniz ve soğuk hava cakışınca orda bir tepki alçak basıncı oluşur buda Akdeniz destekli yağışlara sebep olur Karadeniz zaten sıcak aynı şekilde oda, güneye ise serinlik Yaz bitmiştir arkadaşlar kışa hazırlık yapıyoruz
-
Sinan abi umarım bu kış tahminlerinde doğru Karadeniz bölgeside geçer geçmiyorsa demekki orda bir sıkıntı var 😆🤣
-
12. Senaryo gfs bakın
Ayın kaçı?
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu adamı her yıl izliyorum ya :D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Okan Bozyurt un tahminlerini çok seviyorum geçen sende çok başarılıydı gayet yalın ve sade anlatmış isterseniz bir dinleyin
-
4 dur o ddr5 ler suan icin turkiyeye orta class ilk sokan hp sanirim cok bakmadim ama oyle gordum aramalarda. bazi markalar var onlar ust segment 40 binlerden basliyor sanirim. hp ninde victus un ilk serisi ustu lacivert klvye beyaz olanlar sorunluydu simdi tek renk olanlarda o sorunlari gidermisler derslerini almislar yeni kasadan. tek sorunu gordugum kadariyla display in sallanmasi sanirim menteseleri ekranin agirligina gore ayarlayamamislar ama cok sessizmis
Mehmet abi benim aklımda bu var ; DDR5 8GB Samsung 2x Ram - AMD ryzen 7 6800h - 3050 ti ddr6 4gb Ekran Kartı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi bu 2022 modell
-
4 dur o ddr5 ler suan icin turkiyeye orta class ilk sokan hp sanirim cok bakmadim ama oyle gordum aramalarda. bazi markalar var onlar ust segment 40 binlerden basliyor sanirim. hp ninde victus un ilk serisi ustu lacivert klvye beyaz olanlar sorunluydu simdi tek renk olanlarda o sorunlari gidermisler derslerini almislar yeni kasadan. tek sorunu gordugum kadariyla display in sallanmasi sanirim menteseleri ekranin agirligina gore ayarlayamamislar ama cok sessizmis
Abi işlemci ve ekran kartı ne onun