Eline sağlık Gokhan6167 akşam güncelleme bende bir aksilik olmaz ise
Sibirya T.Y.B(GUGUL) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gugul Aleyküm :memnunseytan: : BİZEDE BEKLERİZ
-
azor baskı yer yükselemez
-
Akşam burda olalım o vakitte Model sonu gugul selam çakarsa ALEYKÜM SELAM
-
GELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
Lcc atmamışım
hiç farketmedim :D
-
Sabahtan beri yanlış atıyormuşum kimsede uyarmıyor yahu
neyi?
-
24h dan sonra te ktek paylaşmana gerek yok Gökhan 24saat aralıklı paylaşabilirsin.
-
herkese merhaba ben salih uzun zamandır siteye girmiyordum ağır depresyon geçirdim hala da geçmedi 😔😔😔
Geçmiş olsun kardeşim
-
ben en iyisi sabah kalktimmi ilk is bi buzdolapci beyaz esyaci bulayim. onlarda kopuk vardir. ustat tutturdumu cama yazi diye. tirtiklar kar yaparim beyaz kopukle
Sen yanlış yere gelmişsin direk sivasa geç ordan
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
özellikle soğukları doğuya atmasını sağlayan etmen o kuzey abd gelen alçak basınç diyoruzz ozaman?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf de görüşmek üzere
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. deli model :D
-
Güncelleme burda bitirelim ecmwf güncellemesinde görüşmek üzere.
Özetle: 5 aralık sonrası bir salınım görünüyor henüz daha netleşmedi takipteyiz.
-
Iskandinav YB ne yapıp eder dalar karman çorman eder o ortalığı :D izlanda bu