Kış daha yeni başlıyor arkadaşlar bittiği filan yok!
Sibirya T.Y.B(GUGUL) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben de erişim sorunu yok ama ablam giremiyor
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
VPN ile giriş yaptım
-
Yazık sosyal medya bant daraltması getirilmiş ulan insanlar azda olsa tweterden seslerini duyduruyordu kimin elindeiz allahım sen yardım et bizlere
-
Abi evden haberimiz yok ekmekle suyu zor bulduk şuan iyiyiz Allah'a şükür
Rabbim yardımcınız olsun güzel kardeşim dualarımız sizinle dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden, kendimden utanıyorum evimde hiç bir şey olmamış gibi çaresiz suspus oturmaktan Dikkat edin kardeşim 😥🥺❤️🇹🇷
-
Bunu yazmak istemezdim ancak şubat 2.haftadan itibaren ülkemiz çok ciddi soğukların etkisine girebilir.. veriler bu yönde malesef. Şubat sonu sibirya iliğimizde olabilir
-
Sahutt hocam nasılsın orda durumlar nasıl aielen yakınların nasıl?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şakamı bu ya depremzedelere gönderilen ayakkabılar pavyonamı gideceklr kardeşim bunlar hey allahım YAZIK
bizim bu milletimiz böyle oldukça biz daha çok felaket yaşarız
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) faylar hareketli bekleyebilir
Erenim bir kaç wp grubuna ses atılmış AFAD bildirmiş veya inşaat mühendisleri takip ediomus pek inanmadım ama Hatay fayinda yığılma var diyince bir tedirgin oldum wp atıyorum bak dinlerisn
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ne kadar doğru bilemem Allah bilir ancak 8-10 Şubat arasında bir deprem daha bekliyormuş bu arkadaş Kendisine deprem kahini deniyor + olarak 13-14 Şubat gibi bir şiddetli deprem daha bekliyormuş
-
Göçük altında kalanları arayıp trolleyen o..... insanlar var
NE desek kardeşim ne desek ancak sadece diyebiliyoruz eylem kullanırsak suçlu biz oluyoruz böyle adaletin..
-
Allah'ım ne zihniyetsiz insanlar var kalkmış yayın açmış deprem takibi yapıyor hediye dileniyor yazık yemin ediyorum yazık, bizim toplumumuz böyle oldukça biz daha cok cezalandırılırız Allah tarafından yazık cidden yazık 😡🥺😥
-
Nasıl bir gün bu ya hala aklım almıyor
-
Allahım bu rakam dahada artacak offff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.