İnş kardeşim geçen yıl bizim Samsun çok güzel kar aldı şubatta bu bakalım kismetimizde neler var
örtü bakımından alamadıkta geçen yıl yıldız yapmadı akşam rize nasbini aldı sanırım atmıştım hatta buraya fotoğraf bir sn
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnş kardeşim geçen yıl bizim Samsun çok güzel kar aldı şubatta bu bakalım kismetimizde neler var
örtü bakımından alamadıkta geçen yıl yıldız yapmadı akşam rize nasbini aldı sanırım atmıştım hatta buraya fotoğraf bir sn
Hasan kardes bu yıl en çok emek sen veriyon inş yaptiklarina değer de sahil şeridi kardan kapanir
Hocam ben havada görsem razıyım o lapa lapa kar altında gece yürümek kadar güzel birşey yok, hava turuncu lapa lapa kart taneleri yüzüne vuruyor ha birde rüzgar old umu tadından yenmez ahtım var ilk kar tanesi düşsün direk dışarı çıkıcam
Saadet hadi kutpu indir bize bugün
yukarıdan gelse çekmezsin hocam ama İstanbul tarafından gelse sıkıntı olur
hocam ben yorozdan öteyim giresun tarafında vakfıkebir ileçisindeyim her kış havadada olsa kar gördük biz trabzon merkez sıkıntı
Total kar haritasına nerden bakıyoruz link bırakabilecek var mı ?
Sibirya T.Y.B(GUGUL) kardeşim naaptın ettin sistemi getirdin, ellerine sağlık
Hocam daha dur yeni başlıyoruz penguenleri getircem kutuptan :D
Şu fotoğrafları görmemiz yakındır
Zonguldakli67 hocam bu sene umarım burun sıkıntısı çekmez trabzon merkez ve samsun
godzilla demedik derseniz başka ülkeleri izlersiniz
ozaman demiyoruz hocam.
bu godzilla dediğimiz sadece marmara için olan bir sistem dimi marmara trakya batı karadeniz
Bekliyoruz gelsin.. 😂
Umarım yoroz sıkıntısı çekmezsiniz bu senede ben yorozdan öteyim ilçede
Bekliyoruz gelsin.. 😂
Şöyle durmadan 1 gün yağsada 10cm tutsa bile razıyım ama karadenize belli olmuyor hiç olmadık yerde dek patlatıyor :D
Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için
Benimde doğu karadeniz konumum bende 2. sisteme yöneldim :D
Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için
batıdan doğuya geliyor :D
Yine başladılar godzilla demeye