Kovanlar dolduruldumu başladı güncelleme
Sibirya T.Y.B(GUGUL) tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS- Akşam güncellemesi başlamıştır arkadaşlar 24 saat arayla LCC modunda atıyorum haberiniz olsun şimdiden iyi takipler
-
Kardesim bi kaç yerde okudumda bu sistem le Türkiye kişi bitirebilir falan diye
Nerde okudunuz hocam? twiterdemi geçen sende öyle denmişti ancak batı karadeniz kara gömüştü
-
-
Bir ara bizde de vardı tek bir köşede yandaki bina çatısını yenileyince düzeldi
daha 1 ay olmadı boyalı gene aynı oldu anlamıomki rütüpet deniyordu küf değil :D
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bir temizlik ile silmek gerek ..Mantolama yapılmayacaksa..Mantolama varsa da yoksa da isonem diye bir marka var biraz kullanımı zor ama çözüm üretir..Nem önleyici..Silin ve ondan alın temiz yüzeye sürün abim.
Bu konuların ise asıl ustası >>>WinteR<<< dır.Bir çözüm de o sunabilir
hocam kaç kere yaptık geçmiyor ilaç aldık yine olmadı boya attık üstüne gne geçmedi tekrar küf aldı buhar çok yapıyor
annem sırf bu yüzden deliriyor sadece benim odamda var bu iş bende anlamadım
-
LCC Modumu atıyorum yoksa normalmi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ben hazırım üstadlar bekliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. totem yapaym dedim bakalım nasıl gelecek modeller
Duvarı sormayın hocam çatı yoktu o sıralar binada aile apratmanı buhar yaptı küf geçmiyor
-
Cok naz yapıyor o yukarıdaki morlar önü boş bodoslama girmesi gerek bu güncellemede indiricem bak görün 🤪😉
-
Hareketi saatler olunca kısa zaman paylaşımı gerek yoksa 24 saat ara ile paylaşmak iyi olur .
Hocam sabah bende oyle demiştim 24 saate bir aticam akşam guncellemesini
-
haydi bakalım kaldi 3 saat 3 saat sonra kovanlar dolsun mermi atisi yapacagiz. AZOR BEYLE BERABER tabiki
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yorumlayacak aradaşları bekliyorum
-
Umrumda degil sadece Amerika'nın kuzey batısına odaklandım 🥴 +50
hocam veri analiz kısmına bi kaç birşey paylaşıcam rica etsem yorularmısın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -20 üzerimzde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eser14 bu olabilir
2016 tıda güzel çıkmış hocam