Whisper abi işim çıktı paylaşmak isteyen arkadaş varsa paylaşabilir bir sonraki güncellemelerden birini alırım ben..
devam ediyorum hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper abi işim çıktı paylaşmak isteyen arkadaş varsa paylaşabilir bir sonraki güncellemelerden birini alırım ben..
devam ediyorum hocam
Gfs gibi gelirse model sonu gibi var ama şimdiden nasıl geleceğini kestirmek zordur.
Vallaha hocam evimin karşısında bir dağ var egerki orayi beyaz görürsem akşamı sahilde kar görüyoruz bakalim ne olacak 🥰
Sİstemler peş peşe geldiği için ne zamana baktığımıza bağlı. İlk dalgada 600 700 mlere 2.dalgada 250-450 mlere iner gibi. İlk dalgada -4 -5 girdiği zaman dediğim rakımlara inebilir örtü. Peşine soğuk artmaya başladığı zaman -6 -7 girdiği zaman 300 400 mlerde görebiliriz. Son dalga işte o son dalga sahilleri beyaz örtüyle buluşturabilecek dalga.
Zaten yavaş yavaş gelir ilk yaylalar sonra köyler sonra ise sahil ama sahile gelmeden sahilden hissedeceğiz soğuklarını
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
:'D
OYYYYYYYYYYY ŞU GÖRÜNTÜYE BAKARMISINNN
GFS Akşam güncellemesini ben alabilirim onay verirseniz
keske aksam verseydi bunu takibi güzel olurdu. Şimdi kimse yok
Hocam işim olmsaydı paylaşıcaktım ancak dışarı çıkmam gerek
Sürünüyorum işte tek düzgün giden işim aşk hayatım gerisi tırt 🤦🏻
Allah yardımcın olsun reis ne diyim rabbim korusun bizi:)
yani sistemler yine hüsrana ugradi yani
daha çok erken böyle birşey dememiz beklicez:)
Eee hep hava olayları filan konuşuyoruz nasılsınız arkadaşlar hayat nasıl gidiyor, tahmin edeyim herkes gibi ekonamik olarak kötü bir dönem
Rabbim yardımıcımız olsun nediyim
Anlamadım ki
Yorumlara tepki veriyoruz ya oraya =D bu ifadede gelebilirmi ?
Kuvvetli anlamında
Ben Afrika oranına hiç bakmadım
Hocam şu tepkilere şey eklesenizmi haha =D
Elbette
Vallaha hocam bi kafkas bi italya ne çektik biz bunlardan ya :D
Bu grafikte 0 in altına -2 , -1 civarina düşerse kırmızı çizgiler İtalya ,aşırı derecede düşerse Avrupa'ya sistem gider bize nötr hali lazım.
Değişme olasılığı var dimi vade uzun çünkü