Azorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sibirya T.Y.B(GUGUL) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Heleki sistem kesinleşsin ozaman bende bir harita yapıp atayım italyanlar harita görsün :D:memnunseytan:
-
-
-
geliyorum Whisper
top sende dostum devamke
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. biyere kadar paylaşıyım gerisini getirirseler getirirler getirmeseler devam ederim.
-
Az müsade edelim Hasan
Bekliyorum abi tamamdır
-
devam edecek arkadaş yoksa devam edicem?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS güncellemesi başlamıştır arkadaşlar devamını getirecek olan getirsin:)
-
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
Hocam doğu karadeniz kıyıları adına ocak başımı birşey diyebiliyoruz yoksa aralık sonumu?
-
Güvenilirlik açısından sıkıntı yok da, Ventusky olsun Windy olsun fark etmez, GFS modelinin yağış ve kar haritalarına bakarken çözünürlüğün oldukça düşük olduğunu unutmayın. Denize kar kalınlığı falan verir değişik geometrik şekiller gibi gösterir kar haritasını.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O sebeple özellikle kıyı şehirler için GFS kar kalınlığı haritası saçmalayabilir. Uzun vadede illa bakacağım derseniz Ecmwf tercih edin. Son üç gün ise ICON'un haritası daha doğru sonuçlar verir çünkü çözünürlüğü oldukça yüksektir.
Hocam kalınlık açısından değil yağış açısından dedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nekadar güvenilir bilmiyorumda birşeyi merak ettim şu akçabat arası neden sahile kadar vermemiş karı şu görüntüde rüzgar yüzündenmi?
-
Ventusky nekadar güvenilir arkadaşlar?
-
Hafta sonu bizi güzel şeyler bekliyor:)
Haftaya daha hereketli olur buralar
Artık gün gün model takibi yaparız