Sibirya T.Y.B(GUGUL) tarafından yazılan gönderiler
-
-
evet azor baskan geloooo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Acaba bu kışta godzilla derlermi bazı sayfalar :D
-
Demirbey01 hosgeldiniz
Ben direk linke koyup atıodum resmi :D sürkleyipte atınca oluyormuş
-
İzmire kar yokmu offfff
Salih hiç birşey daha kesin değil bi bekle kardeşim kar istiyorsan çık yükseklere merkeze şu durumda heleki kuralık varken beklentini yüksek tutma haşa rabbim isterse yağdırır onu bilemem ama şu görüntüde yükselere çıkman gerekio , Atmosfer hareketlidir günden güne değişir bir gün başka veri gösterir birgün başka net birşey diyemeyiz bazen modeller bile tökezliyor tahminler bile sadece o an sistemi yaşıyanlar görebiliyor ne olduğunu.
-
İşin görünmeyen tarafı daha güzel Gözüken tabloda 500 hpa ile 850 de sıcaklık kıyılar için yetmez.İç kesimler şanslı.Ocağa girişimiz daha hızlı olacak o zaman öyle sıcaklık sorunu beklemiyorum
Yine de model takibi hareketli olacak artık durgun dönemler bitiyor..
Kıyılar için tam birşey ocaktamı diyebiliyoruz yani?
-
Gfs sabah bizi çileden çıkaracak bir senaryo denedi bakalım control ne diyecek
Şu italya ile her sene birşey oluyor yav bıhtıh ya :D
HADİ BAKALIM ECMWF napacak.
-
Model inş bu şekilde olur her türlü ekmek çıkar Bi şekilde bize
Hocam peki senin tahminin sistem olursa batidanmi giris yapar yoksa bodoslama karadenizden tum ulkeyimi Sarar? ( sistem olacagi zaten bellide ) ufak guclu daha belli olmuyor
-
Avrupalılar değil her sistemin belli kriterleri var olmazsa olmazı bu sistem de dogu Avrupa üzerinde saglam duran bir İskandinav yükseği olmuş olsa hayat felç olma noktasında bir çıktı olurdu Karadenizi sıyırdı - 20 ler. Ecmwf takip etmek lazım eger kutup yükseği olayını 60- 80 li saatlere dek verirse bu tür olaylar olacak demek
Hadi hayırlısı hocam sabah umarim guzel görüntüler ile karşılaşırız.
-
Bu model adama kafayı harbiden sıyırtır. Nasıl da bastı alçakları Avrupa korkusuna
Hocam bence Avrupalılar satin aldi modelleri degisim yapıyorlar 😄🤪
-
Bir kadin vardi sey diyordu Ay noluyo noluyo :'D=D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Omega blok deseni fakat kuzeyde yeterli soguk siklon yok bunun için kutup yükseği desteğine ihtiyacımız var.
Hocam diyorsunki su görüntüde ecmwf ile yolumuza devam ediyoruz?
-
Aynen öyle sanırım
Güncelleme 1demi başlıyordu hocam
-
Forumda fırtına öncesi sesizlik var gibi 🤔
-
Bir şeyler yolunda gitmiyor. Siz uğraşıyorsunuz ama olmuyor. Hep uğraşıyorsunuz. Bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ve en sonunda bitirelim diyor. Ne yaparsınız?
Daha fazla uzulmemek icin kenara cekilirdim sanırım bilmiyorum unutmam asla ama sıkmamda:) , Kişiden kişiye değişir bu durum vallaha ( kimisi bitirmez olana kadar devam eder kimisi daha fazla uzulmemek icin cekilir karışık bir durum ) ;(
Kalbini dinle derim baska birsey diyemem aklini dinlersen sonra ben bunu niye yaptim dersin kalbini dinlersen icimden geldi yaptim dersin:)