Lokum var İzmir'e
Hocam alemsin ya :D:'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLokum var İzmir'e
Hocam alemsin ya :D:'D
İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var
Sadece istanbulmu 🤨😊
Farklı gidiyor şuan ya beyaz ya kırmızı bakalım
:coksıcak:
2. Yari gelsin bende o sırada paylaşım yapayım 😁
bu görünen sistemler italyaya kaçacak demedi demeyin
Şimdi evet vade uzun fakar sayısal veriler bile soguk tarafta olduğumuzu belirliyor kışın 2. Yarısı zaten italyanlar bile dogu avrupayi soğuk tarfta göstermiş.
saat kacta başlıyordu akşam güncellemesi gfs
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu da geçen sene 14 Ocak sistemi
Geçen senw batı karadeniz aldı sistemleri zaten cok güzelde yagis bıraktı sehir merkezinde bile 80cm bulmuştu:) Dogu karadeniz kesat çıkmıştı sadece havada gördük birse az birikim umarim bu sene tum karadeniz bölgesi ve ülkemizin geri kalan tarafları guzel kar yağışlarına nasil olur;)
Bende sinerjimi ortaya koyayim 24-25 gecesi karadeniz sahil şeridi kardan kapanacak
Akşam güncellemesinde kimler var umarım çok tatlı görüntüler görürüz daha güçlü bir şekilde
WINTER IS BEGINNING
Hocam yılbaşı karlı geçirebilirmiyiz bu sene sizce
gfs öğlen güncellemesinde basınç dizilimleri çok iyi. Blokajlı bir sistem verebilir. Keşke biri paylaşsa 😊
Eve gecünce paylasmayan olursa paylaşırım reis.
Ben bozar diyim bozmasın
Hocam rica etsem yağış haritasınıda atarmısın müsaitsen