Devamı olsaydı morları da görecektik beyazdan mora dönenleri .
Hocam yıl başındada birşeyler kopacak gibi hadi hayırlısı çok güzel ilerliyor umarım bozmadan hep böyle gider:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDevamı olsaydı morları da görecektik beyazdan mora dönenleri .
Hocam yıl başındada birşeyler kopacak gibi hadi hayırlısı çok güzel ilerliyor umarım bozmadan hep böyle gider:)
GFS aldı başını gidiyor böyle gelse kardan geçilmez ülke
Zonal rüzgar diagramı yükselince (güçlenince) kutup girdabı güçlü demektir ve güney enlemlere soğuk akışı ihtimali düşüktür.Zayıflayınca soğuk kaçağı bekleyebiliriz.Yani hala yanlış anlatıyorsun.
Neyse yinede bi emek sarfetmişsin eline sağlık
Hocam benim anlatma şeyimde sıkıntı var tesekkur ederim şimdi anladım 😊
8.faz Avrupa'dan bati bölgelere gelen serin hava ve yağış
Doğu kesmi?
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
Hocam cok geçmiş olsun bilmiyordum umarım negatif çıkar
ÇOK YAKINDA . . .
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
Hayırlı Günler HS ailesi
Zonal(kutup) ruzgarları yükselişe çıkıyor, yani guney enlemlere soğuk atak kutup soğukları gelebilir kıyılar içinde yanılmıyorsam kutup soğukları ihtiyac var işin aslı şuki 20 Aralıktan sonra sistem alma olasılığımız gözüküyor
14' Aralıktan itibaren yükselişe çıkıyor nekadar yüksek okadar iyi güney enlemlere soguk atak yapabilmesi icin:) düşük olunca sadece kendi alanında soğukları tutuyor.
Tam anlatamadım üzgünüm 😶
Sarp bey bölge bölge tahmin yapicakmisiniz suan sizin soylediginize göre iyi gorinmeyen ve iyi gitmeyen veriler hangi bölgeler için veya tüm ülke adına, hersey olumsuzmu
Daha erken bence Şuan bi kac gun gecsin netleşir sarp hocam daha iyi bilir ancak vade cok uzun modeller surekli gel git yapacak gibi görünüyor
Yalnız benim sinerji tutacak gibi la tutarsa tahmin konusuna alırım ben onu 😂
Yılbaşı olanmi hocam 😇
Avrupada(batı ve orta) yüksek basınç hakim olup doğu avrupaya sistem inecek demek oluyor
Bundanda Türkiye'ye sistem gelme olasılığı bir hayli yüksek diyelim ama pasifik okyanusu yüzünden soğuklar umarım kırılmaz bizede cılız soğuklar kalmaz bi kac gun daha gecsin netleşir herşey.
Doğa bizi tekrardan buzul çağına mi sokar abi hiç önlem alinmazsa
ALLAH istese şuan bir su bile bırakmaz Salih herşey rabbimize bağlı:), işte bizide bu yüzden imtihana sokmadımı sabır salamet bakalim neler olacak gelecek dönemlerde umarım dengeyi bulur, Rabbim bizi susuz bırakmaz barajlarımız surekli dolar, AMİN.
Yılbaşına bir ihtimal sistem yetişecek gibi duruyor. Kutup toparlanıyor.
Hocam zaten guzel veriler 2. Yaridan itibaren basliyor dimi, kıyılar icin. 20'Sinden itibaren