gemi takip etmekte fayda var diyorum
Sibirya T.Y.B(GUGUL) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs öğle güncellemesini belki ben yapabilirim müsait olursam 12.30 da yazarim
İyi olur eren bende odayı temizliyorum
-
erdal GFS modelini pek kale alma bu sıcak çıktılar zâten uzun vadede bir soğuk hava dalgasının gizlendiğini gösterir. Bir güncelleme de İzlanda aktif olur diğer güncellemede olmaz veya bir güncellemede parazit alçak basınç verir bir güncellemede vermez uzun vadede bunu kestirmek zor naz yapıyor vade yaklaştıköa daha dehşet görüntüler çıkacak kuzeye mize -20 bile oturabilir.
-
Saadet sende gel tam moda girelim önümüzde uzun yağışlı bir kış var sıcaklık konusunda kar değerlerine inecek güçlü soğuk sistemler silsilesine hazır olalım 🙂 - geçen kışlara nazaran ılık bir kış fakat bol yağışlı bir kış bekliyorum zaman zaman İzlanda kökenli sistemler batı bölge lerimizi etkileyecek ardından doğu Avrupa Balkanlar üzerinden sarkan kutup kökenli soğuk hava dalgalarını uygun basınç dizilimi ile üstümüze püskürterek. Balkan kırın Ataklı bir güçlü soğuk hava dalgası bekliyorum.
- GFS ÖĞLE GÜNCELLEMESİ TOPLANALIM KENDİNE GETİRELİM ŞU MODELİ
-
öğle güncellemesi burda olalım 🤩
-
Gfs şortları kaldırmayın diyor 😄😄
-
-
Sabah kutbu üstümüze indirir relaxx 😌
-
>>>WinteR<<< gelmişse biz yavaş yavaş model takibini sıklaştıralım ☺
-
Müsait biri varsa gece güncellemesini paylaşsın moralim pek yok heves filan ama takip ederim 🥲🙂
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Her sevda bir veda bin ceza
O son bakıştaki dumanlı gözler
Mahkum olan o son bir kaç damla
Hesap sorar sana sana -
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık GFS'nin sistem indirmeme çabasını takdir ettim vallahi
ben gece kıvama getircem o sayıları yazan abiyi sen merak etme
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece burda olalım