500 hpa atmamış kimse ?
enestunger tarafından yazılan gönderiler
-
-
Pazar günü düşecek karın %65lik bölümü güney kıyıları için sulusepken şeklinde olacak pazar günü markete çıkma saatleri içerisinde 150 rakım üstüne giderseniz efsanenin tadını çıkarırsınız Ecm ye göre çarşambaya kadar işler karışık dek konusuna gelirsek Kırklareli hattı çok şanslı poyraz İstanbul adına sıcaklıkları gündüz güney kıyılarında 1.5 derecenin altına malesef düşürmüyor. Duygusal bakmadan gördüklerim bu fakat duygusal olmak gerekirse Ecm nin yarın sabah çıktısında 250 km kadar kaydırdığı siklonun yerini 200 km kadar güneye tekrar çekmesini temenni ediyorum o zaman sahil yüksek farkı kalmaz. Poyrazla gelen sistemlerde malesef sıcaklık sorunu büyük problem ama Ecm yüz güldürecek buna inanıyorum. Gfs'yi 24 saatten sonra dikkate dahi almıyorum günlük tahmin için kullanılabilir bir model artık çünkü
Saf kar olmamasının ihtimali bile yok. Kıyılardaki örtü biraz kalitesiz olur sadece
-
Yağışlarda bariz kırpılma var pazar günü için ?
-
Bir cisim yaklaşıyor ?
-
Morlar baya inatçı
-
snowfall aynı ama snowdepth azaldıysa bu sıcaklık sorunu demektir umarım pazar günü için öyle bir sıkıntı yaşamayız
%1 bile değil sıcaklık sorunu yaşama ihtimalimiz. Rahat olun lütfen ??️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok ufak bir azalma oldu KAR HARİTASINDA
Yağan kar haritası aynı ama bunu dikkate almamak lazım
-
Utanmasa -20 girecek
-
İzobarlar çok iyiydi ?
-
Poyraz DEK mekanizması için daha yatkın bir rüzgar türüdür. Avrupa yakası üzülmesin DEK'lerden kurtarırız aradaki farkı ??
-
CAN İtalya üzerindeki 1030 milibarlık YB alını ufak bir tehlike olabilir mi Trakya için sordum
Hiçbir sıkıntı yapmaz Sinan hocam adım adım efsaneye
-
DEK yıkıp geçecek kar haritasının 10 cm fazlasını rica edeceğim ??
-
O arkadaş İtalya trolumuz çok severiz kendisini ? hafta sonu bol yıldızlı geceler bekliyor kendisini
Kabullenmesi zor olacak demek
-
O zor biraz İtalya'da yaşayan arkadaş ?
-
Yağmayacak kar ın fotosunu nasıl atacaksın dostum :D
?Bizim forum daha ümitli yaaa