Konumun bogaza yakin mavi kütle bile yolu kapatmaya yetti burada yesil gelse ne olur acaba
beratbircan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yagis anadolu yakasinda başlayınca avrupa yakasinda kesecek mi?
-
Sinan hocam attığınız yağış haritalarında mgmnin cm tahmininden daha fazlasi gözüküyor sanki ben mi yanlis düşünüyorum yoksa?
-
Sinan hocam sizce yeni gelecek sistem 6ocak2017den daha iyi olur mu?
-
Sinan hocam merhaba bu foruma 23ekim 2017den beri uyeyim ne kadar konularda aktif olmasam da sizin ve forumdaki diger tahmincilerin tahminlerini hep takip ettim.Hatta foruma uye olan ilk yeni jenerasyondan biriyim.Foruma uye oldugumda 9.siniftim hatta. Uye oldugum sene yanlis hatirlamiyorsam 6ocak sistemi hakkinda da başarılı bir tahminde bulunmustunuz.Simdi tekrardan tam 12den isabet bir tahmininize daha şahit oluyorum.Sizi cok icten bir sekilde tebrik ediyor ve basarilarinizin daim olmasini diliyorum.Allah bundan sonraki tahminlerinizde de sizi utandirmasin 🙂
-
Accuweather kış tahmini ne zaman yayınlanıyor?
-
avrupa yakasına yine mi bir şey yok?
-
hocalarim okluzyon cephe geleceği zaman her iki yakada guzel yagislar alır mi?
-
dekler istanbul genwlinde ne zaman etkili olur?
-
Konumumda toprak arazide 1 parmak kar var fakat asfaltlar kaldirimlar vicik vicik geceye doğru oda cozulur
-
Gfs geme uymaya calisiyor gibi
-
Hayirli sabahlar hayirli cumalar sinan abi bir sey sormak istiyorum siteye daha fazla tepki yukleme sansiniz var mi? Silah sikan emoji vb.
-
Arkadaslar dekler yağış haritasinda.gozukmuyordu dimi?
-
arkadaslar istanbulda tipi gorurmuyuz?
-
Hocam profilinize konum bilgilerinizi yazıp bölge konularından sormanız daha doğru olur bu soruları
Cok ozur dilerim istanbul adina soruyorum