arkadaslar bir fikri olan bilgilendirirse sevinirim bu sistemde tipi etkili olur mu?
beratbircan tarafından yazılan gönderiler
-
-
ustadlar bu sistemde bol tipi var degil mi?
-
istanbulda dek yağışları gorulur mu bu sistemde?
-
arkadaslar eps gfs ile uyusuyor mu?
-
arkadaslar 17subat 2015 ve 2017 sisteminde aksam saatlerinde tipiyle birlikte sis vardi karsimizi goeemeyecegimiz bicimde.bu sistemde de olur mu?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. avrupa yakası
turkiye saati ile saat kaca tekabul ediyor?
-
hocalarım istanbulda yağıcak kar ile ilgili birşey soracaktim.sizce gecen seneki 23-24 subatmi yoksa bu sistemmi daha guclu?
-
hocalarım yağış cumartesi saat kaça kadar olacak peki kuvveti hafif mi olur yoksa orta mı olur?teşekürler ?
-
Aksiyon zaten cuma günü ile başlıyor rüzgar karayel ve yıldız arası gidip gelecek.
Deniz etkisi yagışları göreceğiz. Kütletler çok güzel ve vrudugu yeri yıkacak tarzda olacak bu yüzden cogu hava durumu haritaları yagışı yogun verebilir.
Şunu söylemek fayda var cuma akşam 20:00 ile 24:00 arası fena şeyler olabilir. Yagışın deklerin en kuvvetli zamanı. Rüzgarın yıldız hamlesi ile kuzeyden güney inişli dekler takip edecek.
Hocam sadece 4 saatmi içimize sinecek yagis olacak? Cumartesi gecesine kadar orta kuvvette yagis olurmu peki?
-
akomun web sitesinde şehrin merkezlerinde dahi kürenebilecek kadar kar yagicagi soylenmis ve cumartesi gunki kar miktarini arttirmislar
-
degerlı abilerim sizce Pazartesi günü kar tatili olur mu okullara? Kar tatili haberlerini özledim artık saygılar iyi çalışmalar
-
can abi dün benim konumuna(bahcelievler istanbul) 10-15cm kar demiştiniz hala gecerli mi ? Teşekkür ederim
-
Can abi cuma günü öğle saatlerinde havada olsa kar görürmüyüz? Bir de cuma akşamı tipili fırtınalı kar yağarmı istanbulda? Şimdiden teşekkürler
-
Okulları tatil edermi istanbulda? 1günlüğüne? 2.sorum istanbul bahçelievler kaç cm tutar totalde?
Teşekkür ederim şimdiden:)
-
abi tatil olur mu okullar bu görüntülerle?